Dursun Özbek | Başkan

edilen küfürleri fiilen sana uygulasalar yine sesin çıkmaz. o kadar korkak bir başkansın. GS nin sahada bu kadar güçlü olup korunmadığı başka bırak sezonu an bile olmamıştır. Tez elden defol git o işgal ettiğin güzide mevkiden

zaten elde tutulur 1 tane branş var, onu da kaybedeyim demeyin ha. sonra 3 yıl daha paramı verin diye zırlarsınız.

Bu ülkede açık açık bu kadar sövülen, taraftarına, kulübüne terörist iması yapılan, haram, şike ne kadar ahlaksızlık varsa üstümüze rahatça iftira atılan bir takım olmamıştır.

Anladık, en büyüksen düşmanın daha çok olur ama milyonlarca taraftarı olan, ülkenin açık ara en başarılı ve büyük takımı bu kadar dokunulur olamaz.

Ve buna imkan verdiği için, kulübü sahipsiz gösterdiği için istediği kadar kupa kazanan bir başkan olsun, nefret edeceğim.

Bu ülkede açık açık bu kadar sövülen, taraftarına, kulübüne terörist iması yapılan, haram, şike ne kadar ahlaksızlık varsa üstümüze rahatça iftira atılan bir takım olmamıştır.

Anladık, en büyüksen düşmanın daha çok olur ama milyonlarca taraftarı olan, ülkenin açık ara en başarılı ve büyük takımı bu kadar dokunulur olamaz.

Ve buna imkan verdiği için, kulübü sahipsiz gösterdiği için istediği kadar kupa kazanan bir başkan olsun, nefret edeceğim.
sanki aklımı okudun ya bire bir aynı şeyleri düşünüyordum :tbr:

Şu yapılanın yarısı Bayern e yapılsa bundesllga nın içinden geçerdi yönetimi. Sen hala tırsak bir şekilde oturduğun makama ihanet içindesin.
Gs hizmet etmiş ya da etmek için kendini parçalamış 1 tane insan bile hakkında iyi bir şey demiyor.

Valla makama saygımdan şu başlığa asla bir şey yazmamaya çalışıyorum

Neyse gidiyorum yine

şu profille, pısırıklıkla, tff'ye höt diyemeyen taraftar grubu, hayatını galatasaray'a söverek kazanan topçumsuya hapisteyken şiir yazan ultraslan'ıyla adam 3 yıl üst üste şampiyon oldu, 4.'sünden de uzak değil. bize böyle başkan yakışmaz derseniz anlarım ama ne boka yarıyon, senle başarı mı gelir filan diye eleştirmek komik kaçıyor. herif bişeyleri doğru yapıyor ki ali koç ve 40 haramilerinin olduğu ligi, bozuk fındık gibi suratıyla 3 yıldır firesiz geçiyor.

Geri
Üst Alt