Dursun Özbek | Başkan

Fener macin dan sonra 5 milyon prim mi verecekti? Simdi ne yapacaksin? Karsi taraf hocasiz basaki yenmis senin hocan sampiyonluk macina cikip rezil oluyor

Ah ulan eski divan kurulu eski lise yok maalesef, bunun gibileri bir dakika oturturlar mıydı o koltukta. Şampiyonluk falan dinlemezlerdi, indirirlerdi direkt ama hepsi artık folofoş oldu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adayınız varsa cıkarın kardeşim hadi karşısına

Büyük ihtimal karisina rakip cikmiyacaktir ve tekrar baskan olacaktir, umarim kendisi icin bu sezon saglam bir uyari olmustur, takim cöküs icinde, rakiplere göre cok üstün bir kadromuz oldu halde tökezledik durduk, CL de basari ve besinci bir sampiyonluk istiyorsa o vakit önce cok saglam isini bilen bir yabanci SD getir sonra kariyeri tartisilmaz ama hala ac bir hoca getir sonrada en az ilk 11 icin 5 transfer yaptir. Sonra gercek yüzyili baslat.

Tek adaylik hos bir sey degil.
Mevcut ve tekrar secilecek yonetime "her sey iyi, aynen devam" mesaji cikiyor cunku divandan.

Kaybetse bile atiyorum su adam listede olmasin ya da sunu soyle yapalim edelim diye mesaj verecek bir grubun olmasi lazimdi.

Gs kulubu git gide fenerlilesiyor fener gibi tek adaylığı seçim, elestiri yok başkana biat ,50 bin tane koyun taraftar hakkedene tepki vermeyen koyun sürüsü, menfaatçi fosil kulup üyeleri

BAŞKAN ADAYI
6602 Dursun Aydın Özbek

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYE ADAYLARI
5569 Metin Öztürk
7799 Sedat Artukoğlu
10327 Eray Yazgan
10753 Can Natan
11842 Mecit Mert Çetinkaya
11914 Mehmet Saruhan Cıbara
12767 Abdullah Kavukçu
16666 Mehmet Burak Kutluğ
17536 Fatih Demircan
18262 Özen Kuzu

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYE ADAYLARI
7240 Bora İsmail Bahçetepe
10866 Ozan Bingöl Yurtsever
14281 Emir Aral
15618 Tanur Lara Yılmaz
15989 Ömer Sarıgül

Tarihimizin en başarılı dönemlerinden birinin bu adamla anılacak oluşu, kaderin bir cilvesi gibi yav.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Geri
Üst Alt