Dursun Özbek | Başkan

Yakın zamanda buralar çok değerlenecek

Yangın başlasın...

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tarihimizin en kötü başkanı

Şampiyonluklarda büyük başkan çeken taraftar ve karşısına sembolik bile olsa aday çıkarmayan genel kurul düşünsün

artık erden timur zamanı beceriksiz heriften ve o hiçbir işe yaramayan yönetiminden bıktık

yarın aynı uçakta fernandes,leao,brahim diaz insin yine de İSTİFA...
Temelle Dursun fıkrası olur bundan

Bruno, leao, brahim bir de bizim temel uçağa binecekmiş tam o sırada dursun gardiye onlar olmaz sadece temel gelsin demiş gibi bi şey

Galatasaray tarihinin en başarılı başkanı.

4 sene üst üste şampiyon olan takımın başkanı olup, bu kadar eleştirilmeyi başarmak, eleştiriyi bu denli hak edecek işler yapmak büyük bir başarıdır. Bunu kolay kolay hiç kimse başaramaz.

4 yıl üst üste şampiyon olmuş bir takımın başkanı, 5. sezonun arifesinde transfer döneminde taraftarı tarafından istifaya davet ediliyorsa o başkan ve yönetim, takkesini önüne koyup kara kara düşünmek zorundadır. Demek ki taraftar seni ve yönetimini, şampiyonluklarda pay sahibi görmüyor. Erden Timur'u görüyor, Gardi'yi görüyor, Okan Buruk'u görüyor, Osimhen'i görüyor, Icardi'yi görüyor ama seni ve yönetimini görmüyor bu çok net. Hatta seni el freni olarak görüyor belli ki.

6 yılda 0 çeken başkanlarına gitme sana muhtacım çeken camia ve taraftar ile bizi sakın karıştırma Dursun bey! Orayı baz alma ve 4 yıl üst üste gelen şampiyonluğa da çok güvenme derim. 4 yıl üst üste şampiyon olup UEFA kupası ve Süper kupasını kazanan, Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynatan ama ligi kaybeden efsane başkanını gönderdi bu kulüp, Faruk Süren'i gönderdi. Bu doğruydu veya yanlıştı demiyorum ama bu durum yaşandı. Son seçimde karşına rakip çıkarılmayıp tek aday olarak kazanmış olmana da güvenme derim. Biz önceden uyarımızı yapalım da sonra şöyle oldu böyle oldu diye kimseye ağlama.

yalnız kacırdıgınız bi nokta var 4 sene sampiyon oldu ama o 4 sezonda istifaya davet edildi trans dönemlerinde

yani iyi yoldayız

yalnız kacırdıgınız bi nokta var 4 sene sampiyon oldu ama o 4 sezonda istifaya davet edildi trans dönemlerinde

yani iyi yoldayız
En büyük yalan da bu bence. Osimhen'in transferi yönetimin başarısı değil, Napoli kulübü ve başkanının mallığı, kibri ve hatta ırkçılığı ile Gardi'nin uyanıklığının eseridir. 2 sene önce Osimhen gibi bir anomali, piyangodan çıkar gibi mucize eseri kucağımıza düşmese şu an Mourinholu çobanispor belki de 2 yıl üst üste şampiyonluğunu kutluyordu. Son 2 sezonda tüm kırılma maçlarından seni ayıklayan adamdır Osimhen, bu miadı dolmuş kadronun ömrünü uzatan adamdır Osimhen.

4 sezonda da istifaya davet edilen bir başkan varsa şampiyonluklara rağmen bir yerlerde bir şeyler birikiyor demektir ve olmadık bir zamanda patlayabilir. O yüzden bu tarz slogan cümlelerle Galatasaray taraftarı ve camiası ikna olmaz. Galatasaray'ı Galatasaray yapan en önemli özelliklerden biri de budur bence.

En büyük yalan da bu bence. Osimhen'in transferi yönetimin başarısı değil, Napoli kulübü ve başkanının mallığı, kibri ve hatta ırkçılığı ile Gardi'nin uyanıklığının eseridir. 2 sene önce Osimhen gibi bir anomali, piyangodan çıkar gibi mucize eseri kucağımıza düşmese şu an Mourinholu çobanispor belki de 2 yıl üst üste şampiyonluğunu kutluyordu. Son 2 sezonda tüm kırılma maçlarından seni ayıklayan adamdır Osimhen, bu miadı dolmuş kadronun ömrünü uzatan adamdır Osimhen.

4 sezonda da istifaya davet edilen bir başkan varsa şampiyonluklara rağmen bir yerlerde bir şeyler birikiyor demektir ve olmadık bir zamanda patlayabilir. O yüzden bu tarz slogan cümlelerle Galatasaray taraftarı ve camiası ikna olmaz. Galatasaray'ı Galatasaray yapan en önemli özelliklerden biri de budur bence.
Aynı laflar mertens ve icardi icinde söylendi şimdi osimhen icin söyleniyor

4 senedir binlerce üye raporu inceledım yönetıme küfür iftira sonucunda yine sampiyon olan biz oluyoruz

ha klasik olarak birilerine söz vermiş sezonu satmış dönemide yaklaşıyor

dursun trans dönemlerinde genellikle böyle oluyor yapacak bişey yok

Bu herifin kulübü olaysız gideceğini düşünmek hayalperestlik olur. Taraftar ne kadar geç uyanırsa

Sayın Başkanın son yönetim dönemlerinde kulübümüze kattığı katma değeri tüketmeden istifa edeceğini tahayyül edemiyorum, taraftarın mevcud durumda dahi Sayın Başkanın basiretsiz yönetim anlayışını hüsnü talille yorumlaması maalesef büyük hedeflere yönelik inancımızı ziyadesiyle zedelemektedir. Uyanışı mümkün kılacak kıvılcımın ivedilikle taraftarın ateşine dönüşmesi Galatasaray menfaatleri düşünüldüğünde zaruri olmaktadır.

Doldurmuş kulübe kendi adamlarını kardeşlerini, kafasına göre at koşturuyor herkes. kimsenin hesap verme derdi yok.

Aynı laflar mertens ve icardi icinde söylendi şimdi osimhen icin söyleniyor

4 senedir binlerce üye raporu inceledım yönetıme küfür iftira sonucunda yine sampiyon olan biz oluyoruz

ha klasik olarak birilerine söz vermiş sezonu satmış dönemide yaklaşıyor

dursun trans dönemlerinde genellikle böyle oluyor yapacak bişey yok
Icardi, Mertens, Torreira vs... çok övülmüştür özellikle ilk 2 şampiyonluk için. Özellikle Icardi'nin dünya klasındaki golcülüğü çok şey kazandırmıştır bize. Dönem dönem övülen ve fark yaratan başka oyuncular da olmuştur. Amma ve lakin Osimhen gibi ligi kıran hatta fiziksel ve atletizm kalitesi olarak ligin af edersin anasını avradını duvardan duvara vurarak kıran bir oyuncuyu ben daha önce ne gördüm ne duydum. Özellikle Mourinholu sezon için söylüyorum. Bu sezon ise yok milli takım aralarından sakat dönmesiydi yok Afrika kupasıydı yok Liverpool maçında elinin kırılmasıydı vs... sezonun yarısında oynayamadı bile. Oynayamadığı dönemlerde de takımın hali ve aldığı sonuçlar ortada zaten. Ha buna rağmen olmasaydı ne CL son 16 ne de şampiyonluk gelirdi bu sene, takım bas bas bağırıyordu çünkü. Tamamen Osimhen odaklı bir şekilde kör topal gidiyoruz. Bunun kesinlikle değişmesi lazım, kadroda ciddi revizyon lazım. 4-5 tane nokta atışı transfer lazım.

Ayrıca bu kadar övülen, fizik kalite ve atletizm olarak bu kadar fark yaratıp takıma seviye atlatan bir oyuncuya sahip olmamıza rağmen kaç tane deplasmanda ezim ezim ezildik bu sene. Juventus deplasman kabusunu yaşadık. Hadi Liverpool maçında oyunun başında Osimhen sakatladığında tur da maç da orada gitti zaten ama Uğurcan olmasa 9-0 mağlup oluyorduk ve bjk'nin rekorunu kırıyorduk az daha. Kulüp o maçta tarihinin en büyük faciasını yaşayıp mecazi anlamda kepenk kapatabilirdi. O travmadan çok ama çok uzun yıllar çıkamayabilirdik. Yahu bunları nasıl yok sayarız, bunları nasıl görmezden gelebiliriz?

Galatasaray taraftarı yangın yapıyorsa isyan ediyorsa bunun mutlaka geçerli bir sebebi vardır. 2 sene önce taraftar isyan ederken, Bjk'den Süper Kupa'da 5 yiyip rezil kepaze olana kadar transfer falan düşünmeyen, kadroyu yeterli gören bir başkan ve yönetimden bahsediyoruz. Orada uyandılar da çok geç oldu. Birkaç tane transfer yaptılar ama yetersizdi. Dua etsinler Osimhen mucizesi oldu transfer döneminin son günlerinde. O da dediğim gibi bizim sözde başkan ve yönetimin transfer başarısı değil zaten.

Ayrıca Galatasaray kısmetli takımdır, en kötü zamanında Gheorge Hagi çekmiş takımdır Galatasaray. Bunu da unutmayın.

Geri
Üst Alt