Dursun Özbek | Başkan

2 senede 1 ortasaha 1 stoper 1 yedek santrafor alamayan adam gs'yi yönetiyor. Erden timur olmasa sen bu başarıları getiremezdin

Defol git beceriksiz. Bu kepazelik en başta senin eserin. En büyük düşmanım sensin. Her bir hücremle tiksiniyorum senden.

Nasılsın Dursun efendi? Keyfin yerinde mi? Takımı güzel sabote etmişim diyerek puronu yakıp maçı keyifle izledin mi? Sinek ikili olmanı geçtim sen tam bir hainsin. Takımın ihtiyacı olan transferleri bile isteye yapmadın. Diğer takımlar da bir şekilde futbolun içinde yarışa tutunabilsin, makas açılmasın, rakip takım taraftarları Galatasaray kötü, yapı ile hakem ile maç kazanıyorlar mastürbasyonları ile oyalanabilsin diye şu açılım garabetinden dolayı yukarıdan gelen talimatla Galatasaray'a ihanet ettin sen.

Sen Galatasaray tarihinin en rezil en kepaze başkanısın. Galatasaray'ın adamı değil siyasetin adamısın sen. Sen 10 kere üst üste şampiyon olsan da CL kupası alsan da seni hiçbir zaman sevmeyeceğim ve bu kulübün başkanlık makamına yakıştırmayacağım. O aciz, ahraz yönetiminle beraber hepinizi toplasak bir Erden Timur etmezsiniz. Ahraz herifler kepaze herifler sizi!

Allah topunuzun belasını versin!!

Nasılsın Dursun efendi? Keyfin yerinde mi? Takımı güzel sabote etmişim diyerek puronu yakıp maçı keyifle izledin mi? Sinek ikili olmanı geçtim sen tam bir hainsin. Takımın ihtiyacı olan transferleri bile isteye yapmadın. Diğer takımlar da bir şekilde futbolun içinde yarışa tutunabilsin, makas açılmasın, rakip takım taraftarları Galatasaray kötü, yapı ile hakem ile maç kazanıyorlar mastürbasyonları ile oyalanabilsin diye şu açılım garabetinden dolayı yukarıdan gelen talimatla Galatasaray'a ihanet ettin sen.

Sen Galatasaray tarihinin en rezil en kepaze başkanısın. Galatasaray'ın adamı değil siyasetin adamısın sen. Sen 10 kere üst üste şampiyon olsan da CL kupası alsan da seni hiçbir zaman sevmeyeceğim ve bu kulübün başkanlık makamına yakıştırmayacağım. O aciz, ahraz yönetiminle beraber hepinizi toplasak bir Erden Timur etmezsiniz. Ahraz herifler kepaze herifler sizi!

Allah topunuzun belasını versin!!
Ulan bir yazı ancak bu kadar içimden geçenleri ifade edebilir. Valla aynısının tıpkısını hissediyorum bu iğreç herife karşı.
Tam kurtulmuştuk herif döndü dolaştı yine başımıza bela oldu. Koskoca camiada şu herifi yakasından tutup oradan indirecek bir tane adam yok mu ya?
Kime sorsam e adam 4 sene şampiyon yaptı diyor. Yani bunu diyenle de tartışamıyorsun çünkü yol yabdı köprü yabdı gibi birşey bu.

Bir insan bir aptallığı göz göre göre yapması için ya geri zekalı olması lazım, ya kötü niyetli. 3 ay sokaktaki eşşek bile bağırdı yap şunu diye.
Ama bu şahıs beceremedi en rahat sezon arasını bile.
2-3 tane takviye ile göz boyadı sadece. Onları bile 3 ay geze geze sıkışınca son günlerde yaptı.

istiyosa paris getto fransızcası konuşsun türk gibi türk işte. yöneticiliği anca anamızın kucağında olur, edirne'den çıkınca bunların yetersizliğine mahkumuz.

Geri
Üst Alt