Dursun Özbek | Başkan

Skandal açıklamalar. Ne işin var siyaset ile başkan. Hangi ihale için yaptin bunu? Madem fikrin bu arabistanda neden ali kocun tezgahına geldin ? Erden olmasa bu yönetim bayağı zayif.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisi benim başkanım değildir artık. Bu kulüp siyasi bir kuruluş değildir, herhangi bir şahsın propagandasını yapamaz.

Kendisi benim başkanım değildir artık. Bu kulüp siyasi bir kuruluş değildir, herhangi bir şahsın propagandasını yapamaz.
İlk olarak kimsenin propagandasını falan yaptığı yok özel olarak belirttiği gibi şahsi kanaatini söylemiş gaf yapmış. Onun dışında sezon başından beri Chp medyasının Galatasaray'a saldırısını nereye koyuyoruz? Dediğin gibi siyasi bir kuruluş değil GS ve başkan şahsi kanaati olarak belirtse bile bir hata yapmıştır peki Chp medyası neden GS'ye saldırmaktadır?

Bomboş söylemde bulunmuş.

Koca camiayı hükümetin takımı ilan etti.

İlk olarak kimsenin propagandasını falan yaptığı yok özel olarak belirttiği gibi şahsi kanaatini söylemiş gaf yapmış. Onun dışında sezon başından beri Chp medyasının Galatasaray'a saldırısını nereye koyuyoruz? Dediğin gibi siyasi bir kuruluş değil GS ve başkan şahsi kanaati olarak belirtse bile bir hata yapmıştır peki Chp medyası neden GS'ye saldırmaktadır?
Beni CHP medyası ilgilendirmez, bana ne onlardan? Şahsi kanaatini kulüp toplantısında söyleyemez. Bu kulübün bir kültürü var.

Beni CHP medyası ilgilendirmez, bana ne onlardan? Şahsi kanaatini kulüp toplantısında söyleyemez. Bu kulübün bir kültürü var.
Neden ilgilendirmiyor? Siyasi bir taraf GS'ye düşmanca oluyor ve algı yapıyor. Nasıl siyasetten uzak duracağız o zaman? Başkanın açıklamasının açıklamasının hata olduğunu bir gaf olduğunu kabul ediyorum ama bu kadar büyütülecek bir şey değil.

Ya amma abarttınız ya bu ülkede hiç bir spor kulübü bağımsız değil, hepsi borç içinde bunun da tek sebebi Dursun Özbek değil geçmişten gelen birşey.
Her zaman söylerim spor kulüpleri siyasi söylemler yapmamalı tarafsız olmalı

Ibb baskan adayinin kulubu ziyaret etmesi kadar normal bir durum yok

Ama baskan’in bu konu da taraf olmamasi gerekiyor,yaptigi aciklamalara bakacak olursak tarafini belli etmis

Ben buna genel olarak karsiyim

Herhangi bir sporcu nun veya yönetici nin siyasi icerikli konusmalardan uzak durmadi gerekiyor

Fener de ugur dundar ne yaptigi beni hic ilgilendirmiyor ne bok oldugu ortada onun

Ozbek'in sözleri tum medyada manset. Ne hikmetse Koc'un sozlerini haber yapan olmamis. Hele bu Oda TV... Kulubumuze karsi attiklari tum basliklar hep alcakca. Koc guzel fonluyor bunlari.

İrfanı hür vicdanı hür desturuna yakışmayan son hareketi tostos ağabeyin sonunu hazırlamış olabilir

Futbol takımıyla ilgilenseler biraz iyi olur
Başkan sanırım kendisini tamamen projelerle ilgilenmeye ayırdı. Futbolun patronu Erden Timur gibi, yine daha 2 ay önceye kadar amatörlere hiç bakmıyordu mesela. Tabi son onayı o veriyordur ama asıl meşguliyeti projeler sanırım. Tabi yönetimde biraz zayıf yani. Ama yeni gelecek güçlü yüzlerde de pek çıkmıyor gibi işte bir Erden Timur var şu an.

Geri
Üst Alt