- 30 Temmuz 2009
- 26.686
- 3.665
- 1.853
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk olarak kimsenin propagandasını falan yaptığı yok özel olarak belirttiği gibi şahsi kanaatini söylemiş gaf yapmış. Onun dışında sezon başından beri Chp medyasının Galatasaray'a saldırısını nereye koyuyoruz? Dediğin gibi siyasi bir kuruluş değil GS ve başkan şahsi kanaati olarak belirtse bile bir hata yapmıştır peki Chp medyası neden GS'ye saldırmaktadır?Kendisi benim başkanım değildir artık. Bu kulüp siyasi bir kuruluş değildir, herhangi bir şahsın propagandasını yapamaz.
Beni CHP medyası ilgilendirmez, bana ne onlardan? Şahsi kanaatini kulüp toplantısında söyleyemez. Bu kulübün bir kültürü var.İlk olarak kimsenin propagandasını falan yaptığı yok özel olarak belirttiği gibi şahsi kanaatini söylemiş gaf yapmış. Onun dışında sezon başından beri Chp medyasının Galatasaray'a saldırısını nereye koyuyoruz? Dediğin gibi siyasi bir kuruluş değil GS ve başkan şahsi kanaati olarak belirtse bile bir hata yapmıştır peki Chp medyası neden GS'ye saldırmaktadır?
Neden ilgilendirmiyor? Siyasi bir taraf GS'ye düşmanca oluyor ve algı yapıyor. Nasıl siyasetten uzak duracağız o zaman? Başkanın açıklamasının açıklamasının hata olduğunu bir gaf olduğunu kabul ediyorum ama bu kadar büyütülecek bir şey değil.Beni CHP medyası ilgilendirmez, bana ne onlardan? Şahsi kanaatini kulüp toplantısında söyleyemez. Bu kulübün bir kültürü var.
Projelerle ve onların izinleri ile meşgul muhtemelen. Son toplantıda yakında açıklamalarımız mı iyi haberlerimiz mi ne olacak gibi bahsetmişti.Ne işle meşgulsun beyefendi?
Futbol takımıyla ilgilenseler biraz iyi olurProjelerle ve onların izinleri ile meşgul muhtemelen. Son toplantıda yakında açıklamalarımız mı iyi haberlerimiz mi ne olacak gibi bahsetmişti.
Başkan sanırım kendisini tamamen projelerle ilgilenmeye ayırdı. Futbolun patronu Erden Timur gibi, yine daha 2 ay önceye kadar amatörlere hiç bakmıyordu mesela. Tabi son onayı o veriyordur ama asıl meşguliyeti projeler sanırım. Tabi yönetimde biraz zayıf yani. Ama yeni gelecek güçlü yüzlerde de pek çıkmıyor gibi işte bir Erden Timur var şu an.Futbol takımıyla ilgilenseler biraz iyi olur