Dursun Özbek | Başkan

Hakkını vermek lazım ilk dönemi çıraklık dönemiydi son yılında çok iyi takım kurmuştu maliyeti fazlaydı ama o oyunculardan bile tonla para kazanıldı fakat bu dönem ustalık eseri ne zaman konuşması gerektiğini çok iyi biliyor kendisini tebrik ediyorum.

Levent Tüzemen: "Dursun Özbek, Ümraniye mücadelesini izlemek üzere günlüğü 10 bin TL'den olmak üzere toplam 500 bin TL'yi TFF'ye yatırıp kefaletini ödemiş ve maçı locasında izlemiş. Bugün başkan Dursun Özbek'in cezasının kalkması için geniş bir savunma yapacağını öğrendim."

Baba cüzdani masaya vurdu, zerre kurus hesabi yapmadan finanse ettigi kadro neredeyse her pozisyonda ligin cok üzerinde. Yetmiyor, 20 milyona zaniolo konusuliyor daha üstüne, ve onlarca transfer haberi daha var. Batmis, bitmis denilen kulübü 6 ayda Manchester City seviyesine cikardi.

Bu adamin böyle değisimi cok şaşirtiyor beni.Danişmani felan mi var acaba.
Ben anlamıyorum. İlk döneminde neydi şimdi ne. Ama bu yönetim kurma aşamasından belliydi. Güçlü isimleri kattı yönetime. Yönetime girmeyip destek veren isimler de oldu Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya gibi. Yani bir Levent Nazifoğlu'na bakıyorsun bir de Erden Timur'a. Hitabet konusunda iyi değil tamam ama ona da yapacak bir şey yok. Şimdi anlıyoruz ki adam iyiymiş de çevresi kötüymüş ilk dönem. Aslında Gomisli Feghoulili Fernandolu sezondan belliydi akıllandığı.

FB TV ve GS TV ortak yayın yaptı.

Dursun Özbek: "Şu an bu çıkan tırımız 62. Tır oluyor. Erden Timur başkanımız orada, iki depo tuttuk direk orayla koordine halindeyiz."

1676043155680.png

Bir milyara floryanin geri kalan arazisini de aldi.
Allah razi olsun.

Geri
Üst Alt