Dursun Özbek | Başkan

Proje bittiginde hem TFF hem MHKyi satan alacagiz diye böyle ufak islerle ugrasamiyor basganim.

2016'da ne olduğu belliydi hiç ders almıyoruz.

güntekin onay'a özür diletemeyen adamdan çok şey mi bekliyoruz bilmiyorum ama bu 2 haftada mhk başta olmak üzere 3-5 kişiyi derdest etmezsen yine kurulda hedef olacaksın başkanım.

mhkda ki yağlı suratın icabına bakmalı

bu ne abi uyuyorlar

Dün bilerek girmedim. Eger sampiyonlugu masa başında kaybedeceksek cebinden verdigi paralar veya kurdugu kadro hic önemli degil. Bıraksınlar gitsinler. Aynısı Erden Timur icin de gecerli.

Bundan birşey beklemeyin.Kendide zaten hangi partiye yakın olduğu belli.Hiçbirşey yapamayacak sezon sonuna kadar bakın görün.Şampiyon olamadıktan sonra boşa gitti tüm transferler.

Bu haftanın net sorumlusu kendisidir kusura bakmasın. Bu Lale Orta denen kadın MHK başkanı olduğunda biz bağırdık burda kaç defa yazdım ses çıkarılmalı diye. Hiç yönetimden çıt çıkmadı.

Dahası bana göre Türk futbol tarihinin en büyük fiyaskosu ortaya çıkmışken hem de maç günü gene hiçbir şey söylemediler, açıklama yapmadılar. Biz bu günün geleceğini biliyorduk arkadaş. Atamalarda tavırlardan net olarak belliydi.

Sen sesini çıkarmazsan seni böyle ezerler. Bu saatten sonra artık bizim şampiyonluk şansımız kalmadı. Bir maç iyi oynasan gene alakasız bir maçta doğrayacaklar hepimiz biliyoruz. Kaybedilen bu şampiyonluğun en büyük sebebi ses çıkarmayarak masaya yumruğu vuramayarak hata yapan yönetimdir... Sene sonu ne Erden kalır ne Dursun!!!!

İstediğin oyuncuyu getir ne yaparsan yap şu takımın haklarını koruma noktasında her zamaki gibi diğer eski başkan ve yöneticiler gibi pısırık kalırsanızki kaldınız..iş bitmiştir..

Bu olanlar karşısnda hemem tepki vermeden nasıl durabilşyorsunuz arkadaş nasıl..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt