Dursun Özbek | Başkan

O 2 kırmızı kartlık pozisyonların VAR kayıtlarını açıklatırmasan ve o karıyı istifa ettirmesen kendin bırak git.
Ama kesin “yukardan” telefon gelmiştir şimdi “seçim var. Ortalığı karıştırma lütfen” ve yine bir tane kimsenin takmadığı bir yazılı kınama mesajı yayınlar bizimkiler.

Çok mu zor bir kaç kişiyi (eski hakem dahil) görevlendirip bütün yanlış pozisyonları derleyip videolu sunum yapmak?

Gözlerine gözlerine sokup anlatmak lazım bütün yanlış ve taraflı kararları. Hem bizim hem de özellikle o sözde rakibimiz olan şerefsiz kulübün.

lale yerine dursun istifa başlığı açıyorum

TFF'ye, Mhk'ya hatta bu medyaya tepki gösterecekken yine yönetime sövme başlamış. Diyecek bir şey yok. Adamlar taraftarları sayesinde o gündemi yapıyor bizim taraftarında sürekli yönetime tepki vermektense biraz destek olması lazım. Okan Buruk'a tepki göstermektense hakeme göstermeli.

TFF'ye, Mhk'ya hatta bu medyaya tepki gösterecekken yine yönetime sövme başlamış. Diyecek bir şey yok. Adamlar taraftarları sayesinde o gündemi yapıyor bizim taraftarında sürekli yönetime tepki vermektense biraz destek olması lazım. Okan Buruk'a tepki göstermektense hakeme göstermeli.
İşte bu düşünce yapısı yüzünden bu rezillikleri çekiyoruz
Bizim hakkımızı kim.savunacak TFF'ye mhkye karşı taraftarı savunacak biz o yöneticileri kukla diyemi seçtik
Adamlar her gün konuşuyorlar ve istediğini alıyorlar
Bu ülkede susarsan ezik olursun ve extra bir tekme daha yersin
Yada şöyle diyeyim essek olunca semer vuran çok olur kimse kusura bakmasın şu an sahipsiz tam bu haldeyiz

İşte bu düşünce yapısı yüzünden bu rezillikleri çekiyoruz
Bizim hakkımızı kim.savunacak TFF'ye mhkye karşı taraftarı savunacak biz o yöneticileri kukla diyemi seçtik
Adamlar her gün konuşuyorlar ve istediğini alıyorlar
Bu ülkede susarsan ezik olursun ve extra bir tekme daha yersin
Yada şöyle diyeyim essek olunca semer vuran çok olur kimse kusura bakmasın şu an sahipsiz tam bu haldeyiz
Yöneticiler savunacakta bunu taraftarla birlikte yapabilir onu demek istiyorum. Yönetimin açıklamasının arkasından gidecek yanlış varsa bile algı ile bunu yapacak. Okan hocaya sallamayacak mesela hakeme sallayacak forumda değil tabi sosyal medyadan bahsediyorum. Yoksa yönetim tabi ki hakkımız savunacak o ayrı lakin onu tek başına yapamazlar demek istiyorum ben. Açıklama hafif gelse bile taraftar sertleştirecek gerekirse. Malum taraf böyle yapıyor çünkü senin dediğin gibi. Mesela bizim yönetim devre arası karşı taraf gibi bir açıklama yapsa ilk bizim taraftar yönetime tepki gösterirdi demek istediğim biraz bu. Hakkımızla şampiyonluğu versek gerçekten üzülürüm ama öyle benim için ölüp bitme durumu olmaz çünkü bu projelerle denilenler yapılırsa zaten önümüzdeki 5-10 yıl bizim olacak. Hatta altyapı ile de devrimi yaparsak her zaman çok istediğimiz o Avrupa seviyesine gelmiş olacağız benim için önemli olan bu. Ama işte haksız olunca insanın kanına dokunuyor, sinirlendiriyor yahu taraftar olarak üzülmemize bile izin vermiyor bu sistem.

Florya arazisini size verdik sus payı diye bırakın fener şampiyon olsun mu demişler acaba bu sessizliğin sebebi?

futbol hariç diğer branşlar kötü, futbolda da erden timur ve okan buruk sayesinde buraya kadar geldik ama hakemler izin vermeyecek fazlasına

Bizim sosyal.medya yöneticisi Starbucks ergeni yazılı açıklamayı yapsada yönetimde rahatlasa biz görevimizi yaptık diyerek 😀

futbol hariç diğer branşlar kötü, futbolda da erden timur ve okan buruk sayesinde buraya kadar geldik ama hakemler izin vermeyecek fazlasına
Erkek basket kötü diğer branşlarda önceki senelerle aynı. Voleybolda özellikle suç bu yönetimde değil çünkü seçim geç olduğu için orada kadro zaten kurulmuş oluyor hatta o dönem iyi hatırlayın Voleyboldan sorumlu yönetici bütçeyi aşacağı için adaylar izin verirse biz iyi kadroyu kuralım dediler hatta anlaşılan oyuncular vardı lakin Eşref H. biz düşük bütçe yapacağız dedi ve izin vermediği için kadro kurulamadı ve sanırım 2-3 tane çok kaliteli oyuncu elimizden kaçmıştı anlaşmaya rağmen sözleşme imzalanamadığı için o yüzden voleybol bu yönetme yazmaz. Erkek Basketbol yazar, KAdın baskette Eurocup gelirse bu sene için yeterlidir. Diğer branşlarda iyiyiz diye biliyorum Judo, atletizm gibi şeylerde madalya geldi. Yine su topunda lideriz diye biliyorum.

Dursun Özbek başkanımız her zaman ki klas üslubuyla Lale Orta başta olmak üzere Sahada kazanmak isteyip olayı ısrarla masaya cekmeye çalışan takıma ve başkanına haddini bildirmiş. Gerek maddi gerekse manevi anlamda Galatasaraya seviye atlatıp düzgünce savunan bir başkana sahibiz şükürler olsun
InCollage_20230321_164610583.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ilk defa bagirdigini gördüm

Geri
Üst Alt