Dursun Özbek | Başkan

Başkan Dursun Özbek ve Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı oyuncuların birikmiş alacaklarını Adana Demirspor maçı öncesinde kapattı. Bu durum adeta doping etkisi yaptı.

166 milyon TL

bu bir dursun özbek onurlandirma postudur.

Tesekkürler dursun abi

TFF mhk lale konularında yönetim felaket bir şekilde sınıfta kalmıştır, göz göre göre halen daha boş boş duruyorlar

bizim maçları katleden oevlatları, fb maclarına atanıyor

bizimkiler hala Twitter'dan ya da Mac sonu Erden Timur çıkıyor mıy mıy açıklamalar

niye böyle abicim bu yönetim şu işte

tüm mesaileriniz boşa gidecek fb köpeklerine had bildirmezseniz

Başkanlık makamında doğru yöneticileri seçtiğin zaman gelen başarının tesadüf olmadığının en güzel örneğidir ilk döneminde Levent Nazifoğlu'nu sportif direktör yapması her ne kadar hatalıysa 2017-18 sezonunda Cenk Ergün önderliğinde her ne kadar yüksek maliyetli kadro kursak da o kadroda Ndiaye, Fernando, Gomis ve diğer isimler üzerinden ciddi paralar kazandık tabi maaş konusu büyük sıkıntı yaratmıştı 2 şampiyonluk kazandığımızı da düşünürsek CL gelirleriyle beraber iyi bir seçimdi.

Bu dönemse Erden Timur'a emanet ederek doğru maliyetlerle doğru kadroyu kurdu ve belki de kendisinin en rahat ettiği dönem olabilir. Kendisi saha dışı işlerle uğraşıp kulübün düzlüğe çıkaracak fırsat alanını buldu maç günleriyse gelip keyfini çıkarıyor. 2 dönem başkanlık yapacağını düşünüyorum sonrasında da Erden Timur'a başkanlığı devredecektir.

Screenshot_20230420_230953_Instagram.webp

Seneye sponsorluk işini çözmeli. Özgörkey, Öztürk ile birlikte bu sorumlulukta onlarda bu işte sınıfta kaldılar.

Offff fena sapliyor alayiniz gelsin bizi yıkamazsiniz diyor
Bjkya da sapliyor

Dursun Özbek: "Biz gergin değiliz. Şampiyon belli. Gerginlik asıl ikincilik ve üçüncülük savaşında."

Geri
Üst Alt