Dursun Özbek | Başkan

Dursun Özbek: "Bir sözüm de boy boy demeç veren rakiplerimize... Dediler ki, 'Depremde takımlar çekildi, haksızlık var.' Ne istiyorsun kardeşim? 6 puan mı? Sil. Yine geridesiniz."

Dursun Özbek: "Sivas'ta şu oldu, bu oldu. O puanı da sana verdim. Ne oldu? Galatasaray'la bilek güreşi yapılmaz."

bravo sportmen başkan

1685917383561.webp

Ali Ece ve hasta ruhlu bloggerler gibi Türk halkinin beynini afyonlayan, zehirleyen sözde futbol ulemalarina nazaran, futbolda bir yöneticinin temel olarak ihtiyac duydugu seyin sadece Para ve Bonkörlük oldugunu göstermistir.
Nekadar Para okadar Köfte... Sen 50 sayfa, futbol endustrisinin temel inceliklerini makale diye yazarsin, ama kazanan genel kurulda cüzdan sallayan, kulübün bilancolarini dahi okumayan, dosyalari sadece sarisin iri memeli sekreterinin "kalcasini" görmek icin raflardan indirilmesini rica eden, Dursun Bey olur.

"Kizim bu bizim dosyalari bir daha indir de bi inceleyelim"
Tebrikler Dursun Bey

Dursun Özbek! Başkanım benim. Bu takımın temellerini sen attın. O cüzdanı salladığında inanmıştım alacağın isimlerin kalitesine ve kariyerine nitekim öyle de oldu. Önce Okan Hoca ve Erden Abiyi futbolun başına getirdin sonra da İcardi başta starları getirerek harika bir kadro kurdun. Bunu sen de çok hakettin
InCollage_20230607_165234889.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakın ben bu adamın ilk başkanlık adaylığından beri kendisine karşı çıkan birisiyim 2015 senesinden beri.

Forumda beni bilen bilir, kendisini ne zerre sevdim ne de Galatasaray başkanlığına yakıştığını düşündüm. Bana göre ise tarihin en kötü başkanlarından biriydi. Ilk döneminini düşünürsek

Yalnız ikinci defa seçildiğinden yana bu sezon sergilediği performans gerçekten inanılmaz derecede şaşırtıcı ve etkileyici. Bu adamın içine sanki bambaşka biri girmiş gibi. Demeçleri, davranışları, hal ve tavırları ilk başkanlık dönemine kıyasla çok ama çok farklı. Ben kendisinden kesinlikle böyle bir performans beklemiyordum. Kongrede cüzdan salladığında falan aman Allah'ım biz pohu yedik diye düşünüyordum.

Bu sezon beni ne takım ne hoca ne de her hangi bir futbolcu Dursun'un şaşırttığı kadar şaşırtmadı. Hâlâ nasıl böyle değiştiğine inanamıyorum. Adamın konuşma tarzı ve kalitesi bile bambaşka bu sene.

Baskandan bekledigim tesisler:

Kemerburgaz florya metin oktay
Salon projesi ve stad çevresi etkinlik alanlari
Topuk yaylasi tarzi yaz kampi tesisleri
Buyukcekmece alt yapi tesisleri

Geri
Üst Alt