Dursun Özbek | Başkan

Sen bu gece Mustafa İlker Coşkun denen döl israfına düdük astıramayıp 25.12.2023 tarihi itibariyle TFF, MHK tarafında olayı nötrleyip, hakkkımızın çalınmasına engel olacak adımları atmıyorsan anında Şebinkarahisar’a geri dön.
Gs ye küfreden temsilciye bile birşey yapamadılar

adamlar bizi rezil rüsva tuvaletlere muhtac etti, penaltimiz verilmedi. resmen dograndik.

bir tane aciklama yok!

Siyasetten korkuyor diye malum takım itlerine karşı pasif kalıyor. Herifler tff de medyada her yerde at koşturuyor
Onun Dursun Ozbek ile direk bir alakasi yok, yarin baskasi gecse o koltuga bunun degisecegini mi saniyorsun? :) Emin ol degismez.

Onun Dursun Ozbek ile direk bir alakasi yok, yarin baskasi gecse o koltuga bunun degisecegini mi saniyorsun? :) Emin ol degismez.
Dursun özbek kadar olamaz kimse bence. Erden timur başkan vekiliyken bile tekerlerine kaç defa çomak soktu. Başkan olunca dursun kadar pasif kalmaz

Tepki işi içinden gelecek.Gördüğün haksızliklardan sonra dayanamazsın anında tepki verirsin.Ama ilk önce Galatasaray'a asık olacaksın.tabiki Galatasaray'a hobi niyetine bakarsan sözde Galatasaraylı olursan tepki vermemen çok normal.
Senelerdir gördüğümüz yönetim profilleri bu.Ben artık ümidimi kaybettim.Bu genel kurul yapısından çikmiyor çıkartmıyorlar..Ahbap çavuş ilişkisiyle yönetimler kuruluyor.

Galatasaray artık kabuğunu kırmalı.
Üyelik tabiki sıradanlastırilmasin.Fakat bu ülkede her anlamda çok güclu insanlar var sırf küçük olsun bizim olsun zihniyetinden dolayı klube yakinlasamiyorlar.

Tepki işi içinden gelecek.Gördüğün haksızliklardan sonra dayanamazsın anında tepki verirsin.Ama ilk önce Galatasaray'a asık olacaksın.tabiki Galatasaray'a hobi niyetine bakarsan sözde Galatasaraylı olursan tepki vermemen çok normal.
Senelerdir gördüğümüz yönetim profilleri bu.Ben artık ümidimi kaybettim.Bu genel kurul yapısından çikmiyor çıkartmıyorlar..Ahbap çavuş ilişkisiyle yönetimler kuruluyor.

Galatasaray artık kabuğunu kırmalı.
Üyelik tabiki sıradanlastırilmasin.Fakat bu ülkede her anlamda çok güclu insanlar var sırf küçük olsun bizim olsun zihniyetinden dolayı klube yakinlasamiyorlar.
Gerçek yürekten galatasaraylıların yeni temsilcisi erden timur. Böyle galatasarayı yürekten seven, gerekirse yel değirmenlerine karşı savaşan don kişot gibi dirayetli duran cimbomlular lazım bize. Yoksa bu organize kötülük yıkılmaz

Başkan bu saatten sonra siz oynatsanız da biz çıkmıyoruz kupayı istersen bir tarafınıza sokun diyip çek takımı hiç uğraşma

Geri
Üst Alt