Dursun Özbek | Başkan

Bakın son 1 aydır olanları sakin kafayla düşünün ne yapmak istediklerini anlarsınız filmin asıl galası tinercilerle olan maçımızda ben hakem katliamı bekliyorum. Bu yönetimden hiç bir cacık olmaz siyasiler böyle istediği için bu vasıfsız oteller zinciri sahibin derhal o koltuktan indirilmesi gerekiyor artık bu işin sonu çok farklı noktalara gidiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

70'ine gelmişsin, hala talimatla falan hareket ediyorsun, şu saatten sonra sana kim ne yapar ey Dursun... Kaybedecek neyin var, biraz olsun gururun için yaşa 20 milyon taraftarı var bu kulübün. Bir tane herifin şikeciliğini yüzüne vuramadın, onlar ofsaytımsı diye 50 hafta yaygara kopardılar, sen bu kadar penaltıya saçmalığa tek kelime edemedin.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ticari denge siyasi denge diye diye Galatasaray'ın anasını ağlattın

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan sıfatıyla siyaset yaptığı gün bitmişti zaten benim için. Pasif ve karizması olmayan bir adam. İddia ettiği gibi bizi bankalar birliğinden çıkarıp bırakır umarım.

şampiyon olduğumuzda bu adam kutlama sırasında yuhalanmalı tek isteğim o.
işleri bozulmasın diye buna göz yumuyor bu önceden yolladığımız beceriksiz.
tekrar başa geldiği güne lanet olsun.

Erden Timur'un arka plana atılması için kimden talimat aldın, istifa et !.

Ayrıca Galatasaray'ın sene başından beri haklarını savunamıyorsunuz yazıklar olsun.

Şu topçuların şu hocanın emeklerini yemelerine izin verirsen kendine mağara beğen

Sezon sonu, Dursun özbekin iş hayatındaki başarılarını dikkatle izlemek gerek. Buna ek olarak, diğerlerinin de sessizliğe büründüğü icin ne söz verildi neyle tehtit edildi ögrenmek gerek

Yalandan bi tvit at oh ne ala memleket...
Kardesim cikacaksin catir catir konusacaksin! Sen Galatasaray Baskanisin anladin mi? Senin siyasi iliskilerin vs bizi ilgilendirmez. Ya konus yada istifa et.

Geri
Üst Alt