Dursun Özbek | Başkan

Kimden emir alıyorsun, amacın ne bunu çık adam gibi açıkla.

Net şekilde pasif davranıyorsun, Erden Timur toplantı yapacağı zaman sen ve yaverin de katılıp yumuşattınız toplantıdaki üslubu.

Bunları unutmadık, gizli ajandan ne, kime çalışıyorsun, çık delikanlı gibi açıkla ve bu kulübün yakasını bırak derhal istifa et.

Kimden emir alıyorsun, amacın ne bunu çık adam gibi açıkla.

Net şekilde pasif davranıyorsun, Erden Timur toplantı yapacağı zaman sen ve yaverin de katılıp yumuşattınız toplantıdaki üslubu.

Bunları unutmadık, gizli ajandan ne, kime çalışıyorsun, çık delikanlı gibi açıkla ve bu kulübün yakasını bırak derhal istifa et.
Floryayi bir an evvel hacılamak

2 senedir Erden Timur sayesinde rahat rahat başkanlık yaptığını tekrardan ispatlamış oldu. Ne seni ne yönetimini bir daha görmek istemiyorum. İşin saçma tarafı muhalif tarafta da Süheyl falan var. Saçma sapan adamlar. Bu takımın başkanı Erden Timur olmalı ama yapmaz liseli fosiller. Ayağını kaydırmak için her şeyi yaptılar zaten.

Eşekbahçe ile alakalı mevzularda basın toplantısına "Ezeli rakibimiz ebedi dostumuz" gibi romantik cümlelerle başlamayacak, nalına mıhına vurmaktan korkmayacak adamları başkan ve yönetici olarak görmek istiyorum artık. Herifler sana başkanlık düzeyinde terörist diyor beka sorunu diyor malum takım diyor, sen gidip romantik romantik cümleler kuruyorsun. Sizin gibi yöneticinin sizin gibi Galatasaraylının ........

Erden başkanı ezeceğim diye öyle bir ayağına sıktın ki tarifi yok. Umarım konya maçını alırız yoksa bu taraftar asla unutmaz bu saçmalığı. Tarifi yok, izahı yok..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kusura bakma başkan takım başarılı ancak ezik yönetim istemiyorum. Aleni olarak kollanan şerefsizler her hafta çıkıp kollandığımız algısını yapıyorlar. Yetti artık. Şunların şerefsizliklerini suratların vuramadınız.

Bak haftaya şmpiyon olacağız ve sen çıkıp bunca şerefsizliğe rağmen beylik laflarla "iyi olan kazandı" gibisinden yorum yapacaksın.

Adamlar götünden yıldız uyduyor, kendini şamp. ilan ediyor. Seni tanımıyor. Sana o yıldızlı logonun önünde etmedik laf bırakmıyor. Ya sen? Yok devlet yok itidal falan!

Nedir abi parayla mı esir aldı bu herif seni de

Son düzenleme:
takım şampiyon olsun avrupada başarı falan için değil kulübün gayrimenkullerini birilerine vermek için gelmiş takımın başına!100 liralık değeri olan bu arsaları 40 liraya satmaya çalışıyor bahanesi de belli bankalar birliğinden çıkacağız para lazım! erden timur'un da destek vermemesi bu yüzden.

Mali kaynak olarak da, sportif momentum olarak da Türkiye’nin Bayern’i olabileceğimiz şartlara sahipken koskoca camiada bir tane düzgün başkan adayı çıkmıyor. Böyle bir acizlik, böyle bir basiretsizlik olamaz. Geçen seçimde de adayların tamamı al birini vur ötekine tiplerdi. Erden Timur faktörüyle Dursun’un hanesine başarı yazdı. Dursun aynı Dursun; boş bardaktan su içen silik, yetersiz, iş bilmez adam. Böyle bir rezillik olamaz ya.

Boş koltuk kulübün hakkını senden daha çok savunurdu

images

İsmail Kartalın teknik direktörlüğü neyse bu adamın başkanlığı da o maalesef. İş işten geçmiş adamsan buraya gel demeler falan ne abi bu kadar mı iletişim özürlü olur bir insan? Bu adam o kadar zengin de değil diye biliyorum hangi akla hizmet Galatasaray başkanı olabiliyor anlamış değilim.

Florya peskesinin ortaya çıkarılmasının ustune dün gece yaşananları da koyduktan sonra hala gidip bu adama oy veriyorlarsa verenlerin elleri kırılsın!!
Lisedeki uyelerimiz gercekleri gorup Sn cengizi secip dursuna gününü gösterdikleri gibi Suheyli baskan yapacagina inancım tam.

Geri
Üst Alt