Dursun Özbek | Başkan

1000068339.webp

Yav konusamamak problem degil, konusamadigini bilememek problem.

Erden Timur ya da yönetimden birini öne surecegine, her halti ben yapicam pesinde.

Ama bunlarin hepsi boş, o Ali Koç itine tutuklama emri cikarttiramiyosan istedigin kadar bik bik öt, kopoglu terorist gibi geziyor, her yaptigi yanina kaliyor.

Savcilari ve mahkemeleri acil goreve cagiriyorum, siz adaleti saglamazsaniz biz saglayacagiz diyeceksin.

Saglamazlarsa da basacaksin yikacaksin yikacaksin, baska turlu bu it kuduz kopek gibi saldirmaya devam edecek. Takscaksin tasmasini, havlamasi kesilecek.

herkeste olacak diye bişey yok tabi. Ama Galatasaray başkanın da bi zahmet hitabeti kuvvetli olsun..1 gün önce neler olmuş dün çıkıp 1,5 saatin 1 saati aynı cümleleri 37 kez tekrar edip cümlenin başı ile sonunu bağlayamayıp, sonra da federasyondaki olaylı anlatırken üstüne tüy dikti.. İnsan öyle bir toplantıya bu kadar hazırlıksız çıkar mı...

Konuya giripte kimse tebrik etmiyor. 😑

ya dünkü basın toplantısında her soruya aynı temeda - aynı cümlelerle cevap vermesi falan...

ne bileyim - briaz kendi inancınıda yitirmiş gibi gördüm kendisini.

Dursun Başkanı kenara koyuyorum....Erden timur zaten yönetim kadrosunda değilde.

YÖNETİMİNİN GERİ KALANI ..
İKİNCİ BAŞKANI ...

NE İŞE YARAR.

burda karşıma "0" çıkıyor işte. benim bakış açımda 1 kişiye bakmıyorum - bir kadro sonuçta yönetim dediğiniz şey - diğerleri ne yapar ne eder nerde ne konuşur ...tık yok.

Tam tahmin ettiğim gibi, Dursun Özbek yine yoluna bildiğimiz Dursun Özbek olarak devam edecek
Keramet başkanda değildi, bunu hâlâ anlamak istemeyen rtaslarim mevcut

Nazifoglu felan..
Devam

Nazifle arası kötüydü bunun. Düzelse bile sanmıyorum almaz yönetimine

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun başkanın gelişleri güzel oluyor ama devamı hep sıkıntı bu sene şampiyon olursak bu şekilde gönderelim kendisini levent nazifoglu falan gelirse facia olur geçen sefer ki gibi .
Zaten erden timur ile ilgili belli ki sıkıntılar var hoca olarak suanlik Konya maçını aldığımızı düşünüyorum sıkıntı yok .Dursun başkanı uğurlama zamanı gelmiş gibi .

Seçileceğini hiç sanmıyorum. Zaten aylardır fena halde puan kaybetmişti, şu son olayda iyice kredisini tüketti gibi.

Seçimi kaybederse gündem de ne Fener mağlubiyeti kalır, ne de şampiyon olmamız konuşulur. :asd:

Her gün bir yerde konuşuyor bir susmadı

Ben halen sindiremiyorum mağlubiyeti değil yönetimin kendi stadında bu kadar acız kalmasını.O kadar iş adamisiniz hiç mi adamıniz yok.

Nazifoglunu almis, secilince Mehmet Özbek de gelir sonra yanina o yürüyen ceset Cengiz Özyalcin da gelir. Oh miss.

Geri
Üst Alt