Dursun Özbek | Başkan

Arena'ya elini kolunu sallaya sallaya girdikten sonra yalı çocuğuna dayılanmayı biliyordun.

Senin ekibinde olan ve kendisine neredeyse her şeyi borçlu olduğun yönetici "arkadaşını" aynı adamın tehditlerine karşı koruyamadın. Puh senin adamlığına.

Derhal defol git bu kulüpten.

Beş gün öncesine kadar cüzdan reis döndün yine özüne gerçi ben senin nasıl bir iş bilmez beceriksiz olduğunu 2015 den beridir söylüyorum her yerde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
bi ara ali koçla arasında olan basın üzerinden atışmalarda sanırım doğru söyleyen hep ali koçtu. 2 başkanın açıklamalarına bakınca ikisinden birinin yalan söylediği barizdi, görünen o ki sinsilik yapan ve yalan söyleyen özbekmiş. yok şurda şunu söyledim, orda ali beye bunu söyledim cart curt hepsi palavraymış. içiniz kötü olum sizin, fesatsınız kıskançsınız arka planda kalmayı başarısızlık sanıyorsunuz. allah sizi bildiği yapsın ne diyeyim ki daha, kaddafi gibi kovulun inş bu camiadan.

2 yıl sonra bir daha olmamak kaydıyla güle güle şimdiden...

en ufak desteğim yok takım haricindeki kimseye...

umarım Florya'dan indiragandi yapmanı engellerler..

İki sene önce yanına Erden Tmur'u aldığında dahi Eşref Hamamcıoğlu'nun başkan olmasını istiyordum. Çiğ bir insan.

Bankalar birliğinden çıkacaktı çıkamadı, kemerburgazi gecen Aralık ayında bitirecekti bitiremedi, stadımızda yönetici dövülürken sesi çıkmadı ve bu adam rekor oyla seçildi. Erdeni kusturmesi falan hariç. Galatasaray harbiden bambaşka bir dünya.

Galatasaray Spor Kulübü'nü az sayıda aklı başında kulüp içindeki insan ve taraftar ayakta tutuyor

1717493444668.webp

Dursun Özbek ve yönetiminin doğru dürüst işler yapabileceğine, bu kulübün haklarını savunabileceğine inanan var mı?
Daha bu yola beraber çıktığı kader birliği yaptığı yoldaşı Erden Timur’a sahip çıkmaktan aciz.

Geri
Üst Alt