Dursun Özbek | Başkan

Muhalefet şimdiden çalışmalara başlamalı. Öncelikle de floryanin peskesine engel olunmalı.

Cidden 2 senedir kendisinin veya Metin Öztürk’ün çözdüğü tek bir mevzu var mı?
2 senelik Metin Öztürk'ün icraatları;

Beleşe bilet dağıtmak

Taraftar gruplarına peşkeş

Bedava takımla uçup beleş maç izleme

Galatasaray adasının ve tesislerinin imkanlarını sonuna kadar kullanmak

Ali Koç'a hayran olmak

GSYİAD a yalamak

Muhalefet dediğimiz kısım bunu istiyorsa ne yapacağız, bu adamı getiren onlar bir çıkar planı olmasa dursuna su vermezler.
Muhalefet dediğim kesim oy veren dingiller değil, Erden bey gibi Galatasaray sevdalıları. Az da olsa içlerinde böyle insanlar vardır diye umuyorum.

Seni de böyle ağlatacağız dursun efendi
GPN9ww8WAAAo0rd

Muhalefet dediğim kesim oy veren dingiller değil, Erden bey gibi Galatasaray sevdalıları. Az da olsa içlerinde böyle insanlar vardır diye umuyorum.
varda sayıları çok az bir şey yapamazlar, öyle gözüküp içeriye tapanlarıda var devşiriyorlar bence. tarikatımsı yapı diye boşa demiyorum benim takip ettiğim bazı adamlar vardı taraftar ruhlu 10 senede lise öl dese ölürüm moduna evrilmişler.

Bankalar birliğinden çıkacaktı çıkamadı, kemerburgazi gecen Aralık ayında bitirecekti bitiremedi, stadımızda yönetici dövülürken sesi çıkmadı ve bu adam rekor oyla seçildi. Erdeni kusturmesi falan hariç. Galatasaray harbiden bambaşka bir dünya.
Geçen demiştim. Zamanı geldi bugün kanka.

Tudor yerine üstüne Metin Öztürk eklemek gerek.

800x420-dursun-ozbek-istifa-edecek-mi-galatasaray-teknik-direktoru-igor-tudor-istifa-etti-mi-...webp

Galatasaray haklarını sahada ve saha dışında koruyabilecek bir yeteneği yada amacı yoktur.

Sivas deplasmanı 1 - 1 bitmiş, Zorbay küçük verilebilecek 3 penaltıyı vermemiş, izlemeye bile gitmemişti.
Dursun Özbek ertesi gün basın toplantısı düzenledi. Söylediği şey "birlik beraberlik içinde olmalıyız".
Senin takımının hakkı yenmiş, sen yumruğu masaya vuracağın, zorbay küçük'ü maçlara istemiyoruz diyeceğin yerde "birlik beraberlik"...

Kimbilir başka ne olaylar dönüyor da ruhumuz duymuyor.

Şu saatten sonra tek bir hata, tek bir tökezlemeye bakar iş.

Winter is coming Dursun.

Geri
Üst Alt