Dursun Özbek | Başkan

Yapması gerekenler;

- Servet Yabancı ismine karşı basında bir kampanya yürütülmesi.
- Aziz Yıldırım'ın ifşaladığı Ali Koç'un Cumhurbaşkanı başdanışmanlarıyla olan münasebetleri.
- Tahkim kurullarındaki holiganların temizlenmesi.
- Önümüzdeki sezon için UEFA'nın kontrolünde Fifa kokartlı yabancı VAR ve gerekirse derbilerde yabancı hakem atamaları.
- Fikstür düzenlemelerinin yabancı bir şirket tarafından tarafsız yapılması.
- Yayıncı kuruluş yönetmenlerinin liyakata göre seçildiğinden emin olunması.

Bu liste daha da uzar gider.

Yapması gerekenler;

- Servet Yabancı ismine karşı basında bir kampanya yürütülmesi.
- Aziz Yıldırım'ın ifşaladığı Ali Koç'un Cumhurbaşkanı başdanışmanlarıyla olan münasebetleri.
- Tahkim kurullarındaki holiganların temizlenmesi.
- Önümüzdeki sezon için UEFA'nın kontrolünde yabancı VAR ve gerekirse derbilerde yabancı hakem atamaları.
- Fikstür düzenlemelerinin yabancı bir şirket tarafından tarafsız yapılması.
- Yayıncı kuruluş yönetmenlerinin liyakata göre seçildiğinden emin olunması.

Bu liste daha da uzar gider.

Yapması gereken tek şey istifa etmesi renktaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendisini devlet bahçeliye benzetiyorum. Tıpkı onun gibi asil ve yalniz bir kurt.

Sorunları bertaraf etmekte uzman ve insan kullanmayı iyi beceriyor günün sonunda bir sekilde karlı çıkıyor.

Diğer ortak noktaları ise aldığı kararlar işler yolunda gitmezse ağır sonuclar doğuruyor.

Erden Timur sayesinde yerle bir olan çamura batmış itibarını Erden bey aldı temizledi vitirine koydu ettiğin laflara bak… Erden Timur sayesinde 2 şampiyonluk ekledin hanene birde yok ben Erden’i getirdim lafları.. Erden seni getirdi Dursun bey… sen onu değil… böyle decam edersen mumla ararsın Erden’inini

Daha once de yazdim, efendi gibi ara Erden'i, kendini sartlarini da belirt ancak adama destek olacaginin sozunu ver. Anahtarlari da birak, sadece butce kontrolu yap gec. Basit. Baskan ol.

Senin TRT Spor da ne işin var? İlla Tv ye çıkacaksan GSTV yi adam et! Ancak TRT gibi A Spor gibi Koçun çanağını yalayan kanallarda işin olmamalı. Bir de sayın başkan çok gerekmedikçe konuşma! Kendini anlatımın, kelime dağarcığın, hitabetin ne yazık ki yetersiz. Bu iş'i profesyonellere bırak ve bu yıl sonunu görebilmek için dua et. Süheyl Batum'a karşı desteklenmiş olman, her yaptığın ı izleyecek bir kitleye sahip olduğun anlamına gelmiyor.

25. şampiyonluk falan diye palavralar atıyor ama bu kafayla imkânsız.

Geçen sezon Okan hoca onlarca kez şapkadan tavşan çıkarmasaydı tekrar seçilmeyi rüyanda bile göremezdin.

Fazla konuşmadan etmeden işine bakan adam imajını yine bıraktı, eski halinden de beter bir hale geldi. Bu her şeyi ben yaptım, ben yaparım havaları nereden geliyorsa arkasının dolu olmadığını da herkes biliyor.

Transferlerde zaten açıklamalardan büyük sıçacakmışız gibi bir hal var, inşallah ŞL'ye gidememek gibi bir halt yemeyiz. Bu işin sonu iyi görünmüyor, acil aklını başına toplaması lazım. Şu salak salak konuşmalar sadece kendine değil kulübe çok şey kaybettiriyor.

Ciddi şekilde her şeyi ben yaptım triplerinde.
bu beni çok rahatsız ediyor.

Seçimden beri havası bu . Halbuki seçimden 3 gün önce Erden ile sarmaş dolaş - kolundan ayrılmıyor.

şimdi tüm ipler ele almış - ne dersem olur tavrı gibi bir şey sezdim.

Birde şimdi şu önemli - Floryada hisse mi satacak - pay karşılığı/kat karşılığı inşaat mı yaptıracak. çünkü bir tanesinde hissedar alıyorsun ve onun OK yi olmadan karar alamazsın - diğerinde de adama para ver ve tüm inşaatı karşıla diyorsun , allah bilir ne kadar pay koparttıracaksın. Üstüne adam batarsa - yürütemezse çok daha büyük sıkıntı.

bu iş riva gibi saçmasapan anlaşmaya bağlanacak gibi duruyor BB den çıkma telaşına .

Erden Timur olmadan bir hiç olduğunu gösterecek gibi duruyor bize maalesef.

Benim yeni sezona dair zerre ümidim yok daha şimdiden.

Seçimden beri havası bu . Halbuki seçimden 3 gün önce Erden ile sarmaş dolaş - kolundan ayrılmıyor.
Projelerde onun fotoğrafını falan kullanıyordu herif ya.

adam gitti şimdi gsde eleştiriye açık olmalısınız şeffaf olmalısınız falan diyor.

İFTİRAYA da açık mı olmalıyız dursun mesela?

kulübün tek yöneticisi hakkında en tepeden dahi edilen ŞEREFSİZCE laflar için de ses çıkarmamalı mıyız?

Projelerde onun fotoğrafını falan kullanıyordu herif ya.

adam gitti şimdi gsde eleştiriye açık olmalısınız şeffaf olmalısınız falan diyor.

İFTİRAYA da açık mı olmalıyız dursun mesela?

kulübün tek yöneticisi hakkında en tepeden dahi edilen ŞEREFSİZCE laflar için de ses çıkarmamalı mıyız?
ayrıldığından beri Erden timur sorulduğunda "Erden...*1.5 saniye derleme* Erden kardeşim" diye konuşuyor - rahat bile değil bahsederken. "Onu ben getirdim - ben atadım"

ismail kartal gibi ben.ben.ben demeye başladı.

hayra alamet değil bu tavır.

Galiba kemerburgazda da yapan firma değişmiş (Erden Timur'un sorumluluğundaydı yanlış bilmiyorsam) - adamın her dokunduğunu üstlenme ya da silme gibi bir durum söz konusu gibi.

Ekonomi böyle olmasa - 2 sene görelim neler gelcek başımıza sonra hakeden işleri düzeltecek gelir derdimde. Kulüp ekonomisinde zaman sürecinde sekteye uğrama lüksü çok minimal. nerdeyse hiç hata hakkın yok. o yüzden florya olayının dursun başkana denk gelme işi hoşuma gitmiyor - Riva'yı övüyor hala aslında ama yani - yazılan çizilene göre orda kazığın alasını yemişiz zaten.

Geri
Üst Alt