- 30 Temmuz 2009
- 11.965
- 6.132
- 1.823
Umarım başkanlığı sona erdiği gün, büyük hasarlar açmamış olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediğin gibiyse yarandığı yerler erden timurun ipini çek demiştir. Gs başarılı olunca önünü kesmek istedilerArkadaşlar hala anlamadınız kendisi hükümetin adamı boşuna yanaklarını sıktırmadı kendinden 20 yaş küçük birine. Floryayı vericekler yandaş bir firmaya olcak olan bu. Kendisi futboldan zerre anlamıyor 2 senedir yatsın kalksın icardiye Okan hocaya dua etsin yoksa çoktan gitmişti.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendisine bozuntu dediğim için sadece 1 gün ceza yemiştim. Bilsem söverdim valla.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Parodi olarak büyük emek var.Kendisini çok seviyorum ve başarılı buluyorum. Erden Timur konusunda hatası varsa ki var gözüküyor tek eleştirdiğim nokta bu olur.
Eğer bugün herkesin ağzında Erden Timur adı varsa bu Dursun Özbek sayesindedir yoksa Timur, Dinçer Azaphan'dan öteye gidemezdi. Eğer o gün Öztürk veya Hamamcıoğlu kazanmış olsaydı görürdüm ben camianın halini.
40 yıldır tesis anlamında çivi çakılmamış takıma geldi tesisi dikti bundan sonra kim gelse 1-2 yıla orayı tamamlar.
Yardımcı'nın önünü kesti veya kesmedi bilmiyorum ama bir şekilde yeryüzünün en büyük Galatasaray düşmanı insanı TFF başkanı olmayacak.
BB'den çıkmadı henüz ama çıkacağına eminim sadece Florya ihalesi bekleniyor bu olunca zaten işin rengi pozitif yönde bizim lehimize korkunç şekilde değişecek.
Sportif olarak anlatmaya gerek yok, 2 farklı dönem 2 kere kadro kurdu ve 4 lig şampiyonluğu alıp sayısız ikon oyuncu getirdi. İlk 2 yılın sonunda bu işi öğrendi ve ona göre icra ediyor.
Şu an bulunduğumuz transfer döneminde söylenenlerin hiç birine katılmamakla birlikte Eylül ayında istenilen olmazsa ben de kendisini istifaya davet ederim ama şu anda transfer noktasında sıfır yanlışı var.
Dediğin gibiyse yarandığı yerler erden timurun ipini çek demiştir. Gs başarılı olunca önünü kesmek istediler
inanılmaz yaw.Kendisini çok seviyorum ve başarılı buluyorum. Erden Timur konusunda hatası varsa ki var gözüküyor tek eleştirdiğim nokta bu olur.
Eğer bugün herkesin ağzında Erden Timur adı varsa bu Dursun Özbek sayesindedir yoksa Timur, Dinçer Azaphan'dan öteye gidemezdi. Eğer o gün Öztürk veya Hamamcıoğlu kazanmış olsaydı görürdüm ben camianın halini.
40 yıldır tesis anlamında çivi çakılmamış takıma geldi tesisi dikti bundan sonra kim gelse 1-2 yıla orayı tamamlar.
Yardımcı'nın önünü kesti veya kesmedi bilmiyorum ama bir şekilde yeryüzünün en büyük Galatasaray düşmanı insanı TFF başkanı olmayacak.
BB'den çıkmadı henüz ama çıkacağına eminim sadece Florya ihalesi bekleniyor bu olunca zaten işin rengi pozitif yönde bizim lehimize korkunç şekilde değişecek.
Sportif olarak anlatmaya gerek yok, 2 farklı dönem 2 kere kadro kurdu ve 4 lig şampiyonluğu alıp sayısız ikon oyuncu getirdi. İlk 2 yılın sonunda bu işi öğrendi ve ona göre icra ediyor.
Şu an bulunduğumuz transfer döneminde söylenenlerin hiç birine katılmamakla birlikte Eylül ayında istenilen olmazsa ben de kendisini istifaya davet ederim ama şu anda transfer noktasında sıfır yanlışı var.
her paragraf başındaki ilk harflere odaklanalım olası bir cezayı bertaraf etmek için gizli bir şifre var sanırıminanılmaz yaw.
dursun bile olsan, bir tane destekçin, sevenin olabiliyor.