Dursun Özbek | Başkan

Ligdeki takımlara bakın,hepsinin basın sözcüsü var her maç öncesi sonrası yada transfer dönemi basın sözcüsü konuşur
Bizde en az 10 yıldır basın sözcüsü yok

Burasi Galatasaray kulübü hırdavat dükkanı değil ! Biraz şerefiniz varsa defolup gidersiniz şu kulüpten

Acaba kendi şirketinde böyle olay olsa napardin?Nasil olsa gs değer verdiğin bir yer değil.

Resmi evraklar sikecilerin ellerinde geziyor derhal istifa edeceksin!!!

Her gün yeni bir skandal cikiyor ortaya

Kendin istifa etmezsen küfür yiye yiye indirileceksin o koltuktan bunun baska yolu yoktur

bakın buraya yazıyorum... iyi niyetli biri olduğuna dair zerre umudum kalmadı... birinden huzurlu bir şekilde ayrılma yolu yok bu adamın...

Çok yakın gelecekte ve özellikle Okan hoca şapkadan tavşan çıkaramazsa sırasıyla şu haberleri bekleyin:

- Icardi 15 milyon maaş aldığı yetmezmiş gibi yönetimden villasına özel sauna yaptırmasını istedi... Menajeri balon ödeme talep etti. şimdiye kadar her şımarıklığına tamam diyen yönetim artık resti çekecek.

- Lucas Torreira Arjantin'e dönmezse ölecekmiş. Kesinlikle Galatasaray ile devam etmek istemiyor. Menajeri balon ödeme istedi.

- Okan Buruk'un onay verdiği oyuncuların hepsi alınmasına rağmen başarı yakalayamaması yönetimi interventiona zorluyor. Okan Hocaya yurt dışından gelen teklifler aklını çelmiş gibi. Önceliği Galatasaray olmaktan çıktı.

- Barış Alper gitmek istiyor. Oyuncunun tutumu yönetimi zora sokuyor. Yüksek bonservis gelme ihtimali kalmadı. Barış Alper karakter koyamadı.

- Akademi oyuncuları A takımda süre bulamadıkları için ayrılmak istiyor. Zaten tecrübesiz oldukları için ucuz pahalı demeden ne bonservis alırsak kar.

- Florya arazisi için anlaşma tamam. BB'den çıkmak için ön ödeme teklifini değerlendiren yönetim kar payı anlaşmasının daha karlı olacağını düşündüğünden projenin ön ödeme alınmadan yapılmasına karar verdi. Böylelikle Galatasaray inanılmaz paralar kazanacak ama 10 sene sonra...

ve daha neler neler...

Kulüp umrunda değil bunu aylar önce söylemiştik, dikkat edin ne medyaya çıkıyor ne ortalarda görünüyor, yali koç ise tffnin yeni atanan kurumları tek tek başkanlarını gezmiş

Yanındaki başkan titrini alıp soytarı yazabiliriz

İstifa etmeli hemen şimdi.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu herif istifa etmez tek yolu,gecmişte oldugu gibi mali kongrede bu ve çetesini ibra etmemek

Geri
Üst Alt