Dursun Özbek | Başkan

Demek ki neymiş Erden Timur olmadan bir halt değilmişsin. Şimdi komisyoncu keli ve badem bıyıklıyı da yanına al defol git. Florya’nın parasını aklından bile geçirme

Benim başkanım Erden Timur, sen benim başkanım değilsin, umarım bir an evvel o koltuktan indirilirsin.

Bankalar birliğinden çıkamadın, Kemerburgaz’ı bitiremedin, Florya’yı peşkes çektin, transferi yetiştiremedin, şampiyonlar ligine gidemedik. Yalanla dolanla peynir gemisi yürümez. Burası fenerbahçe değil, şakşakçılarını da al bu kulübü terk et #DursunÖzbekİstifa

Tüm yönetim kurulunuda al defol git çapsız herif

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 oyuncuya 27 verdiniz. Toplam maliyeti 27 olan takıma elendiniz. Defolup gideceksiniz

Erden Timur olmadan hepiniz birer hiçmişsiniz buna hoca da dahil. Şimdi alayınız seve seve gideceksiniz. Galatasaray sevgisini yüreğinde taşıyan, taraftar üzüldüğü, uyuyamadığı gecelerde biliyorduk ki Erden Timur da üzüntüden uyuyamıyor. Siz bu adamı kendi hırslarınız, ihtiraslarınız ve egolarınızdan kaynaklı kulüpten gönderdiniz, dışladınız. Tasınızı tarağınızı toplayıp ............... gitme vakti!

Derhal olağanüstü kongreye gidilmeli ve bu mevcut başkan ve yönetim ibra edilmemeli.

Ayrıca pasolig bilet vs... mevzusunun altından acaba kimler kimler çıkacak çok merak ediyorum. Umarım başkanlık seviyesinde bir rezalet yoktur!

İki koyunu otlatamayacak adamı biz Galatasaray başkanı yaptık. Hemde 2. kez.

Bu gecenin sorumlusu Point Otel'in önünde sıçma eylemine gelmeyen sözde GSlilerdir

Bu herifte istifa edecek erdem var mı. Kösele suratlı herif. Florya'dan gelecek yüz milyonlarca doları bırakır mı hiç. Zorla bıraktırırsanız bıraktırırsınız yoksa sabredeceksiniz

Bunların tek derdi günü kurtarmak. Galatasaray'ın başarısını zerre umursamıyorlar.

Geri
Üst Alt