Dursun Özbek | Başkan

Rezil herif göz göre göre taraftarlara yalan söylüyo.

Bir insanın hiç mi sözüne itibar edilmez yahu. En basit ptt takımına gitse 1 sene sonra kovarlar.

Transferler yetişecek dedi yetişmedi
Erden timur kardeşim dedi arkadan bıçakladı
Şampiyonlar ligine kalacağız dedi taraftarı oyaladı
Bankalar birliği dedi kemerburgaz dedi dedide dedi.

Kameralar önüne geçtiğinde iki kelimeyi bir araya getiremeyen, bizi her defasında utandıran bu adam acil şekilde istifa etmelidir.

Okan Hocadan önce bu yönetimin gitmesi lazım, her gün farklı bir rezillik ile güne başlıyoruz resmen. Dursun Özbek, Metin Öztürk, İbrahim Hatipoğlu, Cenk Ergün filan hiçbirini bu takımda görmek istemiyorum...

Nedense hep bunun zamanında komisyon, dolandırıcılık işleri oluyor. Cenk Ergün, tekrar Cenk Ergün, şimdi Eray Yazgan.. Alelacele maçtan önce paylaşımlar falan. Bu adamı da masum bulmuyorum ben..

Aynı şeyi deneyip farklı sonuçlar bekliyoruz. Taraftarı kastetmiyorum, bu adamı tekrar seçen kongre bütün bu olanların sorumlusudur. İki ayda yaşanmadık rezillik kalmadı. Bu yonetim istifa edene kadar yüzümüz gülmeyecek. Ne kadar erken o kadar iyi.

kendisinin ne olduğu oy verenlerce malumdu. ama yok akıllandı, olgunlaştı diye musallat ettiler. 65 yaşında hamdı yetmişinde mi pişti bu adam. taraftar, bir önceki sezon ligi 13. bitirince takım ve iyi transferler gelince haliyle sustu. bir yerde patlayacaktı 2 sene iyi bile gitti. hiç katranı kaynatsan olur mu şekerim.

Gerçekten Erden Timur u düşman görüp Galatasaray dan uzaklaştırdıkları gün benim bu yönetime tüm güvenim bitmişti

Çok değil 3 ay sürdü zaten sallanmaya başladı...

Benim merak ettiğim muhalefet şu anda neden bir hareket yapmıyor. Florya için ortamı ayağa kaldıran muhalefet neden susuyor. Çok önemli bu nokta. Çünkü,

Tüzüğe göre olağanüstü bir toplantı yapılabilmesi için aşağıdaki şartlar gerekiyor.

Galatasaray’da olağanüstü bir toplantı kararı alınması için 3 tane şart lazım. Ya Yönetim Kurulu karar vermesi lazım, ya Denetim Kurulunun yazılı isteği olması lazım ya da kaydı açık üyelerin 5’de 1’inin yazılı isteği üzerine yapılır.

31.05.2024 tarihine göre aktif üye sayısı 11.460. 1/5 üye sayısı 2.292 kişi eder. Floryanın konuşalacağı en önemli seçimlerden birine bile bundan biraz fazla insan geldiğini düşünürsek bugün itibarı ile bu kadar imza toplanmasına ben pek olası bakmıyorum.

Bu durumda yönetimin erken seçim kararı alması lazım. Bu yüzden de muhalefetin şu anda sessiz kalmak yerine kongre üyeleri ve medya üzerinden giderek ciddi bir baskı oluşturması çok önemli. Yoksa dursunu görev süresi öncesi göndermek çok zor olacak.

süheyl hoca aday olduğunda "kötü zamanda niye aday olmadı, herşey iyi olunca mı aday oldu" diyenler vardı. Adam ileriyi görmüş resmen.

dursun senden hiç hoşlanmıyorum.

Geri
Üst Alt