Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.843
- 94.903
- 4.978
bak bu Adaya forma tanıtımına çağırdıkların başkan efendi
bu pedofil pezevengi adada ağırladın değil mi başkan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bak bu Adaya forma tanıtımına çağırdıkların başkan efendi
yuoo ben Belmas kalsın istiyordum. ET için geldiğinde katlandım.baba Et var diye bu adam gelsin demediniz mi?
Dursun Et ve transferler geldikten sonra hamamcıyla dalga geçmiyor muydunuz?
hiç aklınızın ucundan geçmedi mi Dursun Özbek'in Etyi sonunda yiyeceği?
6 ay önce efsane başkan diyordunuz.
Et gidince takke düştü kel göründü mü oldu.
Florya işi bitince giderler
sabredin 2 yıl daha
yuoo ben Belmas kalsın istiyordum. ET için geldiğinde katlandım.
Işıtan bir şey diyemem ama Belmas, bu adamdan daha az Gs ye zarar verdi. Bugün ballandıra ballandıra sattıkları Florya yı Belmas ve ET başlattı. Kadroda değer gören oyncular FT ve Belmas ortaklığıyla kulübe kazandırıldı. Yanarım yanarım şu bolluk zamanı bu herife düştü ET yerine ona yanarım.Erden gibi adamları kulüpte yiyecek bir şey kalmayınca, borç çoğalınca ancak başkan yaparlar.
kasanın dolu olduğu zamanları gözden geçir kimler gelmiş neler yapmış
Burak Elmas mevzusuna hiç girmeyeyim, ilk geldiğinde forumda çoğu kişi Elmas ve ışıtanı korumaya almıştı. taa ki terim gönderilene kdr
@Emrah Duvar yala olm.Altayli: duyduguma gore dursun ozbek bu bilet skandali tahribatindan kurtulmak icin erden timur'a gitmis ve anlasmis.
Guvenilir kaynak diyor. Erden baskan dönuyor (mu?)
Altayli: duyduguma gore dursun ozbek bu bilet skandali tahribatindan kurtulmak icin erden timur'a gitmis ve anlasmis.
Bilet mevzusuyla ilgili konunun ET üzerinden çıktığını yani Erden’in şikayet ettiğini düşünüp sormuş Dursun işte. O da ben değilim demiş ya da kendi yaptıkları için günah çıkarmış Dursun, bundan ibaret mevzu.Altayli: duyduguma gore dursun ozbek bu bilet skandali tahribatindan kurtulmak icin erden timur'a gitmis ve anlasmis.
Bilet mevzusuyla ilgili konunun ET üzerinden çıktığını yani Erden’in şikayet ettiğini düşünüp sormuş Dursun işte. O da ben değilim demiş ya da kendi yaptıkları için günah çıkarmış Dursun, bundan ibaret mevzu.
Kimsenin döndüğü ya da döneceği yok.
Adam mevzu var mı yok mu diye araştıracağına mevzuyu kim yaydıyı araştırıyor.Fatih Altaylı öyle bir rollenmiş ki insanlar farklı anlıyor doğal olarak
ne alaka? sıyırdın iyice@Emrah Duvar yala olm.
Adam mevzu var mı yok mu diye araştıracağına mevzuyu kim yaydıyı araştırıyor.
Gerçi bu mevzular Dursun’dan habersiz dönmüş olabilir tabii, belli olmaz.
ibralaşmışlar olayını çok anlamadım gerçi.