Dursun Özbek | Başkan

Yeni yönetim banka anlaşmasından çıkmış şekilde göreve başlayacak dedi 3.5 ay oldu, yeni tesise geçeceğiz dedi yok, salon dedi döneminde yapılmayacağı bariz. İlk dönemindeki vukuatlar da ortada sen hangi sözünü tuttun da başkan olarak kalmaya devam edeceksin. Galatasaray başkanı isen lafının bir ağırlığı olur transfer geldi gelmedinin dışında bir konu. Stada saldırdılar ses yok, hakem federasyon kararlarına ses yok, diğer branşlar rezil durumda hiçbir çözüm bulmaya çalışmıyorsun bile nasıl yapalım.

Dursun Özbek beceriksiz veya akılsız bir adam değil. Bütün icraatları son derece bilinçli ve planlı bir şekilde yapıyor.

Biraz aklın varsa sezonun selameti için 2 kımıl zararlısını daha yollar, gider Timur'un ayaklarına kapanırsın.

Ama sende o yönetim aklı yok.

istifa değil İHRAÇ İSTİYORUZ!!!

Galatasaray siyaset üstüdür diyip, taraftara dil uzatan Adnan Polat'ı karga tulumba gönderen kongreden, kulübü siyasete alet eden adamı rekor oyla seçen kongreye... Nereden nereye... Bu adam şu şartlarda halen ibra edilirse artık kulübün tükendiğinin resmidir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O dönemde yaşananları çok net hatırlıyorum çok haklısın liseliler tamamen kendi reyini satmanın kimden ne koparırsam kardır demenin peşinde işte görüyoruz blok olarak oylarını satıyorlar bir şeyler karşılığında sonra çıkıp Galatasaray kültürü falan zırvalayıp duruyorlar bu camianın bu durumda olmasının en büyük sebebi bu kanser kitle liseli tayfa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sıra sana da gelecek Dursun efendi.

Cenki kapını önüne koydu

Sıra okana geliyor

Punisher dursun yargı dağıtmaya devam ediyor

Bunu istifa ettirirse Hayri Kozak ettirir
Geçenlerde çıkış yapmıştı benim artık başkanım değil diye

messiyide alsan...
işe yaramayn çürük elmaları "senin yüzünden sabah akşam küfür yiyorum" diyerek istifa verdirsende...

sana artı yazmayacak başkan.
vaktin doluyor. dua et sahada takım bu taraftarı biraz mutlu etsin.

genede gideceksin.

ahını aldığın adam bu camiayı gene birleştirecek inşallah.

Geri
Üst Alt