Dursun Özbek | Başkan

dursun 1.webp

Adamın formasını Belhanda çöpüne verip, taraftara veda etme fırsatı bile vermemişcesine…

Galatasaray formasını saçma sapan sponsorlara peşkeş çekemezsiniz. Daha önce de GKN Kargo isimli firmaya vermiştiniz. Battı gitti, arkasında da birçok şaibe bırakarak.

Şimdi de ne idüğü belli olmayan bir siteye peşkeş çekilmiş sırt sponsoru. Arkham falan da var. Hiç hoşuma gitmiyor bu durum.

Kulüp çıkarından çok şahsı çıkarlar var gibi duruyor, hele işin içinde farklı durumlar çıkarsa kulübü bazı şeylere paravan olarak kullanıyorsanız fena şeyler olur

karşıda en ufak bir falso ihtimali olsa gs'ı "suçlu" ilan etmek için pusuda bekleyen bir troll ordusu ve 1 senelik şampiyonluk için ruhunu satacak kadar körleşmiş bir güruh var.

bu noktada sen de hemen hemen her hareketinle garip garip gündemlere sebebiyet veriyorsun.

ACİL İSTİFA ET ve SEÇİME GİT.

sponsorluk anlaşmasını bile eline yüzüne bulaştırdın istifa et artık yetti be

1 tane muhalefet yok bu adama içeriden iyice fblileştik

Gercekten kaynamasin. DÖ ve avaneleri istifa etmeli. Mactan sonra cikip da tek kelime etmediler maç önünde taraftara yapilanlarda, maç esnasinda yapilanda. Hakem ile alakali tek kelimeler etmediler. Herhalde bu kadar iyi kadronun oldugu bir donemde, bu kadar yetersiz bir yonetime sahit olmamistim.

fener derbisinden sonra çıkmadılar pek sahneye - iyide yaptılar. bir an milli takım gibi galibiyet olunca soyunma odasına ceketliler dolacak sandım.

takımın yaptıkları bu yönetimin süreç yönetimi ve iletişimdeki berbat seviyesini kurtarmaz. hala bahsettikleri HER süreç sıkıntılı. Hayret ve dikkat ettim, son divan toplantısında BB kelimesi bile çıkmadı ağızlarından. demek orda da ihtimalimiz yok . yaptığımız transferler 3.8 M euro yok efendim maaş bütçemiz 5 m daha az...ulan zaten para verip yolladıkların ultra yük. daha ödeyeceğin bonservis / taksit gibi şeylerde var . hiç katılmadı bu yazın işleri - öyle 2 cümle ile geçildi.

inanılmaz şanslılar bu konuda....

Geri
Üst Alt