Dursun Özbek | Başkan

Vay arkadaş.

1734809979217.webp

Zamanında Hamza yaktı heralde başkanı

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herşey için teşekkürler başkanım

muhalefete ragmen ali koc trollerine ragmen dimdik durdun inandıgın yoldan devam ettin

transfer dönemınde de elinden geleni yapacagına inanıyoruz

Sayin Dursun Özbek in almanyaya çıkartma yaparak transfermarkti yerin dibine sokması gerek.

TM turkiye fenerli adamlar oldugu icin tepkimiz duyulmuyor. Almanyanin en populer gazetesine gitsin ve biz bu serefsizlerrden memnun degiliz demeli. Bu en agir sekilde dile getirilmeli yetrr artik utaniyorum futbolcularimizin az degerli olmasindan. Fenerliler rahatca siteye girip eglenirken ben uzaktan bakmakla yetiniyorumm

Birader artık şu şikecilerin ve şımarık başkanlarının saçmalıklarına dur de. Ne demek hakemleri kulüpler birliği atayacak. GS her 5 maçın 4 ünde doğranmak zorunda mı senin pasifliğin yüzünden.

X'de büyük sayfalar falanda hiç okuma öyle doğru bilgiyi yazma yok. Rams ve Sixt antlaşmasında hepsi bilgilendirmeleri okumadan yanlış rakamları yazmış. Birbirlerinden kopyala- yapıştır yapıyorlar sanırım.

Sixt 245 milyon, Rams ise 400 milyona yakın o cşvarda para verecekler bu sene. Orada yazan geçen sene ödenen paralar.

baskanin bebeklik fotografini buldum

1736183270705.webp

neden yapmıyor bilmiyorum ama uzun adama yakın oldugu halde bunu birkere bile kullanmadı ,yemedigimiz tokat kalmadı ama birkere bile gidipte şikayetçi olmuyor

“Gidin söyleyin ona, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek geldi”

Büyükekşi'ye verdiği ayarın benzerini Hacıosman'a vermek zorundasın başkan. Tff binasını çat kapı basıp hesap sormalısın

Hacıosman isimli şahıs verdirdiği kararlarla milyonlarca Galatasaraylıyı 8 puan farka rağmen çileden çıkarmış ve kontrolünü yitirmiş bir zat olduğunu kanıtlamıştır.

Biz seninle, sende bizimle güçlüsün başkan.

TFF, MHK ve Salıncak Tayfasının arasına karbon kağıdını koyup Düzersen Riva ya ve Ümraniyeye Billurlarının Sancaktepeye ise Alametifarikanın heykelini Dikeriz reis.

Şikeciye şikeci demezsen tepene binerler.
O kadar çok koz vsrken şunlara hadlerini bildiriniz.Tekrar söylüyorum şike temalı açıklama yapın.
Hem transferde hem had bildirmede işinin ehli adamlar getirin şu klübün başına.
Ahbap çavuş ilişkisiyle adam seçmeyin.Buralara Galatasarayın menfaati için doğru adamlar getirin.

Geri
Üst Alt