Dursun Özbek | Başkan

Büyük president al dediniz üçe beşe bakmadan aldı ne gerekiyorsa yapıldı

Uçaklar kaldırıldı taraftar susturuldu ateş dindirildi

Yazık, kendisini tufaya getirdiler. Bütçeyi verdi ama menajerler ile işbirlikçi sportif direktörleri kendisinin 2,5 yılda yaptığını yıktı geçti, soydular kulübü. Geri dönüşü olmayan 50 milyon euro çaktılar en hafif tabiri ile.
Hesabını sormalı soramıyorsa kendiside ceketini alıp gitmeli, kimseye kalmadı bu Galatasaray, Dursun Bey'e hiç kalmaz.

Rahatsızlığının ciddi olduğunu düşünmekle birlikte her ne olursa olsun sene sonu bırakması lazım 1 sene daha bu beceriksizleri görmek istemiyorum

Burak elmas rezaletinden sonra çok iyi işler yaptı. Ama cevresindeki insanlar başta okan Buruk olmak üzere güç zehirlenmesi yaşıyorlar.

Devam edeceksen yabanci sportif direktor bul bir tane. Yaz donemi senin Ibrahim ve Abdullah'i cekemem tekrar.

Yazık, kendisini tufaya getirdiler. Bütçeyi verdi ama menajerler ile işbirlikçi sportif direktörleri kendisinin 2,5 yılda yaptığını yıktı geçti, soydular kulübü. Geri dönüşü olmayan 50 milyon euro çaktılar en hafif tabiri ile.
Hesabını sormalı soramıyorsa kendiside ceketini alıp gitmeli, kimseye kalmadı bu Galatasaray, Dursun Bey'e hiç kalmaz.
Transferlerin hepsini ben yapıyorum diyordu şimdi tufaya mı gelmiş oldu, yapma ya

Devam edeceksen yabanci sportif direktor bul bir tane. Yaz donemi senin Ibrahim ve Abdullah'i cekemem tekrar.
bu heriflerin çöp oldugunun farkında bence 12 tane herifi sportif a.ş ye koydu hepsi sıcak para gerektiginde üc beş bişeyler atma şartıyla orada bence

ama dedigin gibi saglam bir sportif direktör şart bu heriflerle olmaz

Reziller. Erdeni yediniz. Takimin yarisini coplerle doldurunuz. Sallai, jelert, cuesta jakobs. Hepsininde kapi gibi kontrati var. Cik bakalin kontratlarindan cikabiliyorsan is bilmezler sizi

Başkanımız bu kafa ve yönetim şekliyle Avrupa Kupası değil de çok güzel Avrupa Yakası tekrarları var, komik Burhan filan. Onu izler anca.

transfer dönemlerinde kafasından duman çıkmasıyla bilinir
1738913382161.webp

Transferleri zamaninda yapamayan yöneticileri tercih etmesinden dolayi 30 milyon euro gibi büyük parayi panik transferlerine harcadik.

Kendisi iyi ama çevresi kötü yauu!! Tıpkı bizim Ulu reis gibi yauu!!

Başkan sayende Abdurrahim Albayrak günlerine dönüş yaptık. O koltukta kalmak istiyorsan ne yap, et Erden Timur'un gönlünü alıp geri getir. Futbolun Ttm yetkilerini de kendisine ver. Yoksa işin sonu hepimiz için kötüye gidiyor.

Florya ciddi bir fırsat ve gelir kapısı

GSYİAD bundan nemalanmayacak mı yani

Dursun Özbek'e bu yetki ilkinde neden verildiyse şimdi de bu yüzden veriliyor

Pay etme işini çok iyi yapıyor

Seve seve izleyecez pay edişini. Sonra kendisi gider ztn

Olan bizim güzel kulübümüze olur. Son kurşunumuzu da havaya sıkar dandik bir tesise geçer varoluş mücadelesi veririz

Uyuma ve gecikme.
Rize maçında doğranmanın önü açıldı,

çık sen konuş, bir işe yara.

Sağlık durumu ne alemde bilmiyorum ama bir an önce Cumhurbaşkanlığından acil randevu talep edip görüşmeye gidilmesi lazım. Galatasaray yapı çocuklarının oyunlarıyla durdurulamaz.

Daha önceden defalarca söylemiştim rte ye gitmeliydi aylar önce başka hiçbir yolu yok

Geri
Üst Alt