Dursun Özbek | Başkan

bu yönetim bu gidişle galatasaray adasını da birilerine satacak! futbol takımı sportif faaliyetler umurlarında değil. akılları fikirleri kulübün mallarını nasıl elden çıkartırız!

Nerdesin birader başkanı olduğun kulübü ameliyat masasında delik deşik ediyorlar. Çakallar istediği gibi dolaşıyor.

Yöneticilere sallıyoruz ama asıl problem bu adam..Geçen sezonun 2.yarisini hatırlayın erden timur bile konuşmuyordu artık.. Adama 50 tane iftira atıldı kulüp bir tane açıklama yapmadı korumak için.. Muhtemelen bu adam kimse konuşmasın daha doğrusu konuşursa da pamuk gibi yalandan 1-2 konuşup geçsin diyor herkese.

Önce sen gideceksin

Sonra çorap söküğü gibi herkes gidecek

İstifa et

Bu adam avanesi gidecekse, sampiyonluk gitsin ben raziyim.

Bu adam gibi başkan olsa ne hatip olurdu ne saçma sapan transferler yapılırdı ne takım bu halde olurdu. Balık baştan kokuyor işte

bir boykotta bizim taraftarın başlatması lazım. olurda şampiyon olamazsak ve seçim yapmayıp seneye de devam etmeye kalkarsa gs store ve maçlar boykot edilmeli.

Gs baskanlari saglik sorunu yasadigi an cortluyor. Bu is stresli is hasta adamin isi degil. Hemen genel kurul yapilmali.

Ne istedilerse verdi. Şampiyonluğu aldılar elinden. Suskunluğun başka manası yok.

Demiştim. Bu herif Şampiyonluğu satmış.
Ülker’i boykot etmeliyiz dediğimiz yerde bunların yaptıklarına bak.

bu herifle ilgili düşüncelerim uzun zamandır aynı,hacıosmanla iş tutan gs düşmanı bir iki yüzlü kendisi

Beyinsiz mal olduğu için bir gün ağzından kaçırır haciosman yavşağı bazi tahmin ettiğim şeyleri zaten.
bende ifşa olmasını bekliyorum,çok bariz birşeyler var çok bariz,ne hacıosman ne dursun konusmayı kestiler
gs kulüp üyeleride rezil halde biraz saldırıp eleştirseler bu herifin pislikleri ifşa olurdu coktan

Sen ne biçim başkansın ya.
Her masada doğranıyoruz senin ve yönetim arkadaşların sayesinde.

Adam devlet bahçeli gibi ortadan kayboldu kaç haftadır.

Gecenin üçünde yaparsınız gene açıklamayı da bir yerde gündem olmasın aman. Korkaklar ordusu.

Geri
Üst Alt