Dursun Özbek | Başkan

Maalesef yine aynı döneme denk geldik. Her sene bir dönem aynı şekilde yokları oynuyorlar.

Bakın bu yönetim dursun, yani dursun Dursun, bizim maça özel gene yabancı hakem getirir karşı taraf.

Ilker Ayrık Al GIF by TRT

yasin kol bir daha galatasaray maçı yönetmeyecek diyebilir misin? yürek var mı?

Galatasaray'ı değil kendini düşünüyor. İktidar ve onun paydaşlarıyla asla ters düşmüyor. Galatasaray'ın haklarını savunmayan bir başkan.

Şu akşam çıkıp çatır çatır konuşmayacak, herkesi tehdit etmeyeceksen bir dakika daha oturma o koltukta

33 yaşındayım faruk süren,mehmet cansun,özhan canaydın,adnan polat,ünal aysal,mustafa cengiz ve burak elmas gibi başkanları gördüm
bunlar kadar aciz,Gs dışında menfaatleri olan,her hafta skandal bir olaya imza atan,kulübün zerre haklarını korumayan ve bizi dokunur kılan bir yönetim görmedim
bu saatten sonra istediklerini yapsınlar benim bu akşam 2 puanım çalındı ve geri gelmeyecek
bu kulübe yapacağınız tek hizmet var istifa istifa istifa

Sosyal medyada istifa hashtagi trend olmuş

Güzellll

Artık taraftar uyandı

Yok öyle şirin babayı oynamak

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasarayımıza hiç yakıştırmadığım bir Başkandı zaten. Ama artık kulüp tarihinin en kötü Başkanı olduğundan da eminim.

hakem belli olduğunda yazdık buraya bu saatten sonra konuşsan ne yazar ki hala ses yok hepiniz rezilsiniz.

okan buruka sürekli hakaret eden işi algı ve yalan söylemek olan saç denen şarlatanla yemek yiyen birinden ne bekliyoruz ?

Rama parkta yabanci hakem , Kadıköy de Yasin Kol.

Yumruğu vur artık masaya

Devre arası minimum 5-6 transfer ve adam gibi yönetim sergilemelisin başkan

Geri
Üst Alt