Dursun Özbek | Başkan

proje mroje ayağına bunu başkan seçip duruyor genel kurul yeter be kardeşim ya 65 yaş üstü siyasiler gibi yapıştı koltuğa bir işe de yaramıyor ezim ezim eziyorlar bizi ligde. Normalde 6-7 puan önde olmamız lazımdı.

Arkadaş bu savunma işi içinden gelecek.
Adam sözde Galatasaraylı.Bunlar konuşsada etki etmez.Bakınız öztürk.
Bunlar defolup gitmeli.

Galatasarayı küçük takım gibi gösterecekse hemen istifa etmeli. Özhan canaydın bile halemliği bitirmişti birilerinin

başarılı başkan

VARda Erkan engin yoktu buna şükretmek lazım

bu baslıkta ben yıllardır eleştirirken bazı arkadaslar yeni gelmeye baslamıs :) bu herif siyasetin piyonu diye ,okan ve erden sayesınde 4 yıldır gs markası üzerine çöktü diye söylüyoruz

42 yasındayım rahmetli canaydından sonra gördügüm en rezil şahsiyet bu

bu herifin böyle gevşek olmasının hacıosmanla filan barışmasının bir sebebide bizim alkolik genel kurul üyeleridir 4 senedir bu herife birkere eleştiri gelmedi

saat 23.49 istifa etmedi mi hala

Gün bitti hala yüreğimize su serpecek biz de sahipsiz değilmişiz bre dedirtecek bi açıklama bekliyorum, Godot'yu bekler gibi

Futbolcularımızın, teknik heyetin alın teri kıtır kıtır yenmişken muhtemelen horlaya horlaya uyuyan şahıs. Sana başkan falan diyemiyorum artık. İstifa et.

Bu maça yabancı hakem getirtemedin ya. Yaziklar olsun! Gecen sene dalga geçe geçe senin ev sahibi avantajini elinden aldilar. SAKIN ADAY OLMA!

Devre arası gereken transferleri yapmak zorundasın başkanım.

Geri
Üst Alt