Dursun Özbek | Başkan

Erden Timur'u linc ettirdiniz ,kulup icindeki sakat seslere izin verdiniz.

Bugun lig ozelinde basimiza ne geliyorsa o adamin eksikligini asla dolduramadiginiz icin.

Tum ceket tayfa toplansin adamin yakasi bile etmezsiniz. Benzerini yaratmaya calistiniz, gecen sezon hatipogluydu, basarisiz oldu sindirdiniz onu da. Kavukcu koydunuz, goruntu var ses yok...

2026 da asla bu yonetimin arkasinda degilim. İstedigi kadar sampiyon olsun takim. İyi isler mutlaka var fakat onemli olan kisimlari yapamiyorsunuz.

Bu adamın tüm başkanların abisiyim, ben ortamı germem tribinden bıktı usandı taraftar.

Bu Tff başkanı gibi takılıp, Tff başkanı ise kulüp başkanı gibi takılıyor.

Yönetiminde zaten konuşmayı bilen yok. Bileni de susturup, destek olmayıp gitmesini sağladı. Bile isteye olanlara zemin hazırlıyorlar, sonra 2 yazı ve sabrımız taştı cümleleri ile gaz almaya çalışıyorlar.

Sanki kurgu yarışma programı izler gibi izliyoruz bizlerde.

200 milyon bonservis harcayıp Burak Elmas yönetimi gibi acizlik gösteriyorlar.

Galatasaray'ın en büyük problemi bu şahıs. Bu herif beceriksiz değil, bilerek isteyerek sessiz kalıyor. Şikayet ettiğimiz problemlerin yüzde doksanı bundan kaynaklı. Bu gidene kadar ne hakem, ne Bein Sports vs konuşmaya lüzum yok. Hakem dün katletti ne olacak? Düdük mü asacak sizce. Dursun Özbek ihraç edilmeli, yönetimi de protestolara kovulmalıdır

tarikatçı sucukcularda utanmadan bu herifi destekliyor ya onada yazıklar olsun

sevdirecek misin yanaklarını?
GH0rjnWWUAAXqwd.png

Talihli ve iyi niyetli bir insan olduğuna şüphem yok. Lakin gerçekten takımın hakkını fazlasıyla yediriyor. Okan Buruk ve sportif başarılar olmasa şu an başkan olmayacağını anlatmaya lüzum yok.

Gel gelelim Osimheni alacak cesareti göstermesi , takımı iyi şekle sokmaya çalışması, transferden korkmaması vizyonlu olması olumlu.

Ama şu Yasin Kol denen arkadaşın fener maçına hakem olarak atanması başlı başına felaket. Şu bile tek başına istifa için yeterli....

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gittiğin gün bu kulübün bayram günüdür. Sırf bunu yazmak için girdim foruma.

Şampiyonluğu sattıysanız çıkın açıklayın yeter artık ABV! Koskoca kulübü ele ayağa düşürdünüz. 2 kelimeyi biraraya getiremeyen hakem bozuntuları bile koskoca kulübe operasyon çekiyor.

Ömrü hayatımda 4 yıl boyunca Galatasaray'ın sahada bu kadar ezildiği, operasyon üstüne operasyon yediği bir dönem hatırlamıyorum. Defolun Gidin!

DURSUN ÖZBEK İSTİFA!

düşüncelerim şahsidir beni bağlar. galatasaray başkan profilleri genel olarak Galatasaray'ı taraftar sayısına rağmen güçsüz gösteren temsilde zayıf kişiler oldu. saracoğlu'nun başkan olduğu dönemlerden başlayarak yavaş yavaş, askeri vesayetin hakim olduğu Türkiye'de fenerbahçe; paşaları, zengin iş adamları, dönemin sineması, yazılı basınıyla her türlü kollanmış, şişirilmiş suni olarak büyütülmüş bir kulüp olmuş. şimdiki vesayetin el değiştirmesini savunmuyorum ama galatasaray'ın 80-90'lardaki avrupa başarısı biraz da sivil hayatın özgürleşmesiyle alakalı. dursun Özbek gibiler hala o eskilerin tesirinde olabilir ama vakit geçtikçe fenerin lobisi de temizlenecek kolay değil yarım asrın pisliği. halen bize sponsor olmaya çekinenler var.

Geri
Üst Alt