Dursun Özbek | Başkan

istifa sorusuna:
bu bizim isimiz degil, baskanimiz söz verdi: yönetemedigini anlarsa birakacak diye. biz ne dinledik arkadaslar?

Bazı adamların şu hayatta başarılı olması gerçekten şaşırtıyor.

Desene '' ulan sen kimsin cürmün kadar yer yakarsın. Kestanelik yapmaya lüzum yok. 30 milyon Galatasaray taraftarını karşısına almaya maçası yiyenler buyursun. '' illa küfür ve argo kullanmadan da fena laf sokabilirdin başkan. Malesef olmuyor olmuyooor. Naif kalıyorsun o koltuk için.

Anlam veremediğim nokta aramızda özel konuşmalarımız ve doyum noktası neyi kast etmiş? Ayrıca istifaya davet edememesi neden?

Ayrıca bu dursun akp'li, hacı akp'li zaten akp ataması, eee cumhurda akp'li yahu biz neden doğranıyoruz?

Fener ve bjk de bizim kadar akp'li yok? Ts ile yarışıp doğransak tamam anlayabilirim 2 akp'ye yakın takımdan birini seçtiler dicem. Bu feneri kim kolluyor yahu?

Cumhur desek eee acun açıkladı yapı var dedim, o da bana güçlü kadro kur yapıyı yık o zaman dedi diye ? Şampiyon yapmak istese bir şekilde feneri 10 yıldır yapardı, ona ihtimal vermiyorum. Hele de bu kadar açılım v.s. ve yaş almışken fb filan düşüneceğini sanmıyorum. Zaten koç da gitti, saran'ın ne gücü var ki ? Bildiğim kadarı ile kendisi iyi partiye yakın zaten. Yani Dursun başkan takımı hem akpspor yapıp, hemde akp ataması hacı'ya nasıl doğranıyoruz bunu bir açıkla, anlayan var ise açıklasın.

Yok Galatasaryda eleştiri kültürü varmış yok biz o yüzden başarılıymışız palavra.
Şu adamın şimdiye çoktan istifa etmesi gerekirdi.

Galatasaray 96-2000 den sonra her geçen zaman büyüyerek öyle winner bir klüp olmuşdur ki en kötü kadrolarla vasat hocalarla bile şampiyon olmuşdur.

Öyle beceriksiz çapsız adamlar başkan ve yönetici oluyor ki şampiyon olmamıza rağmen kendilerine küfür etttirmeyi başarıyorlar.Çünkü reklam içün geliyorlar.Kendilerini tatmin etmek için geliyorlar.
Bizim en büyük sorunumuz Galatasaray bağlılığı zayıf yöneticileri seçmek.Ahbap çavuş ilişkisiyle yönetici seçmek.Bu genel kurul çok büyük bir sorun.
Erden timur gibi bir adamı küstüren bu zihniyetin yatacak yeri yoktur.

4 senedir muhalefet yok ,eskiden esas olan şampiyonluk degil GS armasinin sayginligiydi simdi o sayginligi umursayan yok ,muhalefet olsa başkan adayı cikar

Anlam veremediğim nokta aramızda özel konuşmalarımız ve doyum noktası neyi kast etmiş? Ayrıca istifaya davet edememesi neden?

Ayrıca bu dursun akp'li, hacı akp'li zaten akp ataması, eee cumhurda akp'li yahu biz neden doğranıyoruz?

Fener ve bjk de bizim kadar akp'li yok? Ts ile yarışıp doğransak tamam anlayabilirim 2 akp'ye yakın takımdan birini seçtiler dicem. Bu feneri kim kolluyor yahu?

Cumhur desek eee acun açıkladı yapı var dedim, o da bana güçlü kadro kur yapıyı yık o zaman dedi diye ? Şampiyon yapmak istese bir şekilde feneri 10 yıldır yapardı, ona ihtimal vermiyorum. Hele de bu kadar açılım v.s. ve yaş almışken fb filan düşüneceğini sanmıyorum. Zaten koç da gitti, saran'ın ne gücü var ki ? Bildiğim kadarı ile kendisi iyi partiye yakın zaten. Yani Dursun başkan takımı hem akpspor yapıp, hemde akp ataması hacı'ya nasıl doğranıyoruz bunu bir açıkla, anlayan var ise açıklasın.
Mustafa Erdoğan

Yaptığı basın toplantısında FENERASYON başkanı olan malum şahıstan bahsederken "Sayın" ifadesini kullanan korkak!

Biraz daha yazarsam çok ağır şeyler yazarım ama gerek yok. Bu adamın Galatasaraylılıktan, Galatasaray'ın gücünden ve Galatasaray'a karşı başlatılan düşmanlıktan haberi yok. Kişisel çıkarları için Galatasaray'ı kullanıyor.

Acilen Olağanüstü seçimli kurul yapılmalı ve başkanlıktan indirilmeli!

DURSUN ÖZBEK İSTİFA!

bu ne biçim mesaj yahu.oldu olacak akp sayesinde 3 sene şampiyon oldu de..bir fenerli ancak bunları yazabilir..ki sosyal medyada yapılan algı bu zaten..bizde akp li çokmuş fb bjkde yokmuş...hadi ya..yahu ali koç geçen sene saraydan ve mhp binasından çıkmıyordu.adamın yönetiminde baştakinin akrabası ve bir çok akpli vardı..Dursun Özbek hangi partilidir bilemem.ama bazı siyasilerle iyi ilişkilerde olması elbette hoşumuza gitmiyor.ki zaten Dursun Özbek i başkanlık konumunda çok desteklemiyorum..Ama kalkıp kulübü akpspor yaptı demek iftiradır.hem camiaya hem de taraftara saygısızlıktır.

Desene '' ulan sen kimsin cürmün kadar yer yakarsın. Kestanelik yapmaya lüzum yok. 30 milyon Galatasaray taraftarını karşısına almaya maçası yiyenler buyursun. '' illa küfür ve argo kullanmadan da fena laf sokabilirdin başkan. Malesef olmuyor olmuyooor. Naif kalıyorsun o koltuk için.
Acmaz da bu. Naif kaldigini sanmiyorum fakat belli bir kalibre de is adami olman lazim ki baskan olasin. Is adami olunca da en uste gobekten baglisin. Her kurumun basindakini atayan belli o yuzden zorunda oldugu icin cikip birseyler soyluyor. Isin ucunda kisisel birikimi, isi de var. Erden Timur'un ruzgar gibi gecmesinin nedenlerinden biri de bu. Galatasaray taraftari kenetlenerek butun bu oyunu degistirebilir. Dursunla simitciyle olmaz bunlar once kendi ailesini dusunur. Normal

bu ne biçim mesaj yahu.oldu olacak akp sayesinde 3 sene şampiyon oldu de..bir fenerli ancak bunları yazabilir..ki sosyal medyada yapılan algı bu zaten..bizde akp li çokmuş fb bjkde yokmuş...hadi ya..yahu ali koç geçen sene saraydan ve mhp binasından çıkmıyordu.adamın yönetiminde baştakinin akrabası ve bir çok akpli vardı..Dursun Özbek hangi partilidir bilemem.ama bazı siyasilerle iyi ilişkilerde olması elbette hoşumuza gitmiyor.ki zaten Dursun Özbek i başkanlık konumunda çok desteklemiyorum..Ama kalkıp kulübü akpspor yaptı demek iftiradır.hem camiaya hem de taraftara saygısızlıktır.
Tüm sponsorlarımız akpli
Florya, riva devletle anlaşmalı, stadı toki yaptı.
Ultraaslan geneli akpli hükümete en ufak tepki vermez. İmamoğlu tutuklandığında fb ve bjk kadar tepki vermediler. Filistin der başka birşey demezler.
Yönetim kadromuz kavukçu gibi bir sürü akpye yakın adam var. Bu sayı rakiplerde daha düşük.
Ali koç dursun gibi ibb adayına yanak okşatmadı, aksine eli cebinde cumhur yanında poz verdi. Yanaşmadı demiyorum ama dursun kadar ezilmedi.
Zaten şu an koç da yok saran var. Saran bildiğim kadarı ile cumhura emine erdoğan'a vs yanaşmadı. Zaten iyi partili diyorlar.
Dursun daha geçenlerde saraydaydı şu durumda olupta takımı nasıl hacı denen atamaya ezdiriyor bizde onu sorguluyoruz?
3 yıldır şampiyonluğumuz tabiki akp sayesinde değil, tüm engellemelere rağmen eze eze olduk ama benim sorguladığım neden biz hakemi de yenmek zorundayız?
Neden istifa diyemeyen bir başkanımız var? Neden hacı denen herif bizimkiyle bu kadar dalga geçip aşağılayabiliyor? Normalde tam tersi kollanmamız lazım değil mi? Böyle birşey istemiyorum sadece adil yönetim tarafsız tff istiyorum. 44 yaşına gireceğim, hagi'yi samiyende izlemiş biriyim. 15 yıldırda buradayım ama bu başkanın pasifliği beni çileden çıkarıyor artık.

Tüm sponsorlarımız akpli
Florya, riva devletle anlaşmalı, stadı toki yaptı.
Ultraaslan geneli akpli hükümete en ufak tepki vermez. İmamoğlu tutuklandığında fb ve bjk kadar tepki vermediler. Filistin der başka birşey demezler.
Yönetim kadromuz kavukçu gibi bir sürü akpye yakın adam var. Bu sayı rakiplerde daha düşük.
Ali koç dursun gibi ibb adayına yanak okşatmadı, aksine eli cebinde cumhur yanında poz verdi. Yanaşmadı demiyorum ama dursun kadar ezilmedi.
Zaten şu an koç da yok saran var. Saran bildiğim kadarı ile cumhura emine erdoğan'a vs yanaşmadı. Zaten iyi partili diyorlar.
Dursun daha geçenlerde saraydaydı şu durumda olupta takımı nasıl hacı denen atamaya ezdiriyor bizde onu sorguluyoruz?
3 yıldır şampiyonluğumuz tabiki akp sayesinde değil, tüm engellemelere rağmen eze eze olduk ama benim sorguladığım neden biz hakemi de yenmek zorundayız?
Neden istifa diyemeyen bir başkanımız var? Neden hacı denen herif bizimkiyle bu kadar dalga geçip aşağılayabiliyor? Normalde tam tersi kollanmamız lazım değil mi? Böyle birşey istemiyorum sadece adil yönetim tarafsız tff istiyorum. 44 yaşına gireceğim, hagi'yi samiyende izlemiş biriyim. 15 yıldırda buradayım ama bu başkanın pasifliği beni çileden çıkarıyor artık.
mevcut konjoktürde iktidara kafa tutabilecek bir kurum yok artık ülkemizde malesef...buna spor kulüpleri de dahil..çünkü mevcut iktidar devlet benim diyor..
ülkede mevcut hükümete hakikatli tepki verebilecek bir durum bırakmadılar..herkes güce yanaşarak işini yürütme derdine düşmüş.sponsorlar akp li mi gerçekten araştırmadım hiç.öyleyse bile çok umrumda değil.ama kulübü siyasi partinin borazanlığına soyundarmamak kaydıyla.yoksa mevcut düzende zaten büyük şirketler holdingler vs hepsi akp ile dirsek temasında faydalanmaya bakıyorlar.bir çoğu mecburiyetten.
Dursun Özbek in yanak okşatması durumu yani o fotoğraf evet fecaattir..yakışmamıştır..Ama ali koçun da akpli bakanların elinden yediği baklava videosunun bence aşağı kalır yanı yoktu yanak okşanmasından..kulüpler yanlıyor işte mevcut iktidara kulüp çıkarları için.saran ve yönetimini bilmiyorum ama ali koç ve yönetiminde de baya akpli kişi vardı.direk ahmet ketenci akrabası idi erdoğanın.yine sene başında chobani ile olan sponsorluk anlaşmasının içinde de siyasi etkiler vardı..zaten son 3 sene baktığımızda kim tarafına daha çok müsamaha gösterilip kapılar arkasında kime destek verildiği çok aşikar değil mi..bir arkadaşın dediği mustafa erdoğan olayı da olayın bir ayağı olabilir.

Geri
Üst Alt