Dursun Özbek | Başkan

Galatasaray tarihinin gördüğü en pasif yönetimlerden birisi olabilir bu dönemi.

Galatasaray'ı adını ağzına alırken 50 defa düşünüp titreyecek adamlar çıkmış meydanda ağızlarından salya saçarak Galatasaray'ın adını kirletmeye çalışıyor ama bizim yönetimimiz hiçbir reaksiyon vermeden boş boş izliyor. Hiçbir yaptırım gücü yok bu yönetimin.

Galatasaray tarihinin gördüğü en pasif yönetimlerden birisi olabilir bu dönemi.

Galatasaray'ı adını ağzına alırken 50 defa düşünüp titreyecek adamlar çıkmış meydanda ağızlarından salya saçarak Galatasaray'ın adını kirletmeye çalışıyor ama bizim yönetimimiz hiçbir reaksiyon vermeden boş boş izliyor. Hiçbir yaptırım gücü yok bu yönetimin.

Nasıl bir reaksiyon vermesini bekliyorsunuz ya da geçmişte başkan/yönetimler nasıl reaksiyon vermişlerdi ben hatırlamıyorum bundan dolayı soruyorum.
Galatasaray medya/kamuoyu ayağında her zaman en güçsüz kulüp oldu ve bunun değişimi yakın gelecekte zor.

Nasıl bir reaksiyon vermesini bekliyorsunuz ya da geçmişte başkan/yönetimler nasıl reaksiyon vermişlerdi ben hatırlamıyorum bundan dolayı soruyorum.
Galatasaray medya/kamuoyu ayağında her zaman en güçsüz kulüp oldu ve bunun değişimi yakın gelecekte zor.
Bunun en büyük sebeplerinden biri de taraftarın kendisi zaten. Taraftarın kendisi sürekli her konuda kendi yönetimi, TD ve ekibi, oyuncusuna kendi taraftarı hakaret eder her şeyi derse sosyal medyada doğal olarak güçlü olmuyorsun zaten. Bir tarafta toplu olarak hareket eden onların yönetiminin trolleri tarafından yönlendirilen sürekli karşıya saldıran bir kitle. Diğer tarafta bir hata yada kötü sonuçta bazen hata bile olmayan yalan bir haberle bile kendi tarafına ilk başta saldıran bir kitle olunca doğal olarak daha güçsüz oluyorsun. Bana sorarsan doğru olan tavır aşırı olmamak kaydıyla 2. tavır bu arada ama ülkemizde değişik ve gerçeğe göre değil algıya göre olduğu için oluyor böyle şeyler işte.

biz niye yediriyoruz kendi adamlarımızı. fenere benzemeyiz suçluysa çeksin cezasını diye de kendimize modernlik biçiyoruz. erden timur'a destek açıklamıyorlarsa bile bu adam ne için gözaltına alınmış, galatasaray'ı ne ölçüde etkileyen sebepler, takipçisi olduklarını açıklasınlar. başlarım bunların pasifliğine.

Biz şampiyonluklar geliyor diye futbolcuların, teknik direktörlerin ve yönetimlerin hatalarını eleştirmezsek bugünleri mumla ararız.

Bu adami savunanlar muhtemelen geçmiş başkanları görmeyen yada yasi yetmeyen kişiler yoksa bu herif kadar gs arması ve camiasinin dokunulur olduğu bir dönem olmadı

Rahmetli Özhan Canaydın'ın dahi bir ağırlığı vardı, federasyonundan hakemine kimse öyle kafasına estiği gibi at koşturtamıyordu. Çok bir şey yapmalarına gerek yok, sadece çıkıp burası Galatasaray bile demeleri yeterli. İki cümle kurup devamına amaların girdiği sözde içi boş açıklamaların hiçbir anlamı yok. Eskiden arkası boş, iftiralar atan medya kuruluşlarının, gazetecilerin stada girmeyi bırak yaklaşması bile yasaklanıyordu. Şimdi yalan kusuyorlar üzerimize ama kimsenin sesi çıkmıyor. Üstüne gidip bu adamlarla karşılıklı sohbet ediliyor. Çok basit, minimal hareketlerle bile camia hareketlenebilir.

Bunun dışında genel olarak söylediklerinize katılıyorum, medyada hiçbir zaman güçlü olmadık, olamayacağız da maalesef.

galatasaray-baskani-dursun-aydin-ozbek-webp.310233

yönetim olarak verdikleri intiba erden timur'un yıpratılmasından keyif aldıkları. timur üzerinden galatasaray'a iftira atılıyormuş, yıpratılıyormuş umurlarında değil. galatasaray tarihinin en sinsi, pasif yönetimidir. erden timur operasyonu zengin galatasaraylılar için takıma sponsor olma, yönetimde yer alma mesajıdır. bir fenere bak bir galatasaray'a, zengin olsam niye galatasaray'a maddi bir katkıda bulunayım ki. bir diğer cortlayan kesim galatasaray muhabirleri, galatasaray üstünden youtube'da izleyici kasanlar. hepsi bomboş tipler. ancak teknik direktör eleştirip oyuncu yorumlarlar.

Geri
Üst Alt