Dursun Özbek | Başkan

Bu adam gitsin diye otelini arıyordu taraftar blr ara gene başa dönmüşüz daha iyi bir başkanı hak ediyoruz

Kendisi, RTE ile dostlugu 1970'lere dayanan birisidir. RTE ile dostlugu Galatasaray sayesinde baslamamistir. Galatasaray yuzunden RTE ile ters dusecek birisi de degildir. Zaten kendisi Galatasaray'i icraya vermis ezik ama kurnaz bir karakterdir. Galatasaray tarihi, basarisiz baskanlar gormustur Canaydin gibi, Burak Elmas gibi. Ama Dursun Ozbek gibi arkasindan iyi konusulmayacak bir baskana hicbir zaman sahip olmamistir. Kazandirdigi sampiyonluklara ragmen tarih kendisini 50 yil sonra daha dogru bir yere koyacaktir buna eminim. Galatasaray vicdani bunu emreder zaten.

Erden Timur' a hakkıyla sahip çıkmayan başkan ekibini toplayıp defolup gitsin. Kimse Galatasaray'dan büyük değil. İpe sapa gelmez iddialarla gelecekteki muhtemel başkanımıza ve camiamıza yapılan bu şerefsizliğe hakkıyla cevap vermezseniz sizinde bu kahpe kumpasın içinde olduğunuzu varsayacağız.

O fotograf sabahtan beri aklima geliyor.

Sonra erden timur sureci aklima geliyor.

Nefret kusasim var ama secim zamanini bekleyecegim.

Sevmiyorum, saygi da duymuyorum. Sirf su an bulundugu pozisyona karsi laf etmemek icin bekliyorum yani.

O fotograf sabahtan beri aklima geliyor.

Sonra erden timur sureci aklima geliyor.

Nefret kusasim var ama secim zamanini bekleyecegim.

Sevmiyorum, saygi da duymuyorum. Sirf su an bulundugu pozisyona karsi laf etmemek icin bekliyorum yani.
Seçim zamanı da birsey değişmeyecek can ,ulke seçimlerinde birsey degisiyormu, hayir
Bizde de değişmeyecek o koltukta biat edecek en guzel maşa su an duruyor
Ben yıllardır bu adama cok kızıyorum ama son 1 yıldır gs genel kurul üyelerine daha cok kızıyorum hepsine yazıklar olsun 1 kisi bile çıkıp konusamadi veya 1 kisi bile su herifi elestiremedi gerçekleri yüzüne vuramadı

Seçim zamanı da birsey değişmeyecek can ,ulke seçimlerinde birsey degisiyormu, hayir
Bizde de değişmeyecek o koltukta biat edecek en guzel maşa su an duruyor
Ben yıllardır bu adama cok kızıyorum ama son 1 yıldır gs genel kurul üyelerine daha cok kızıyorum hepsine yazıklar olsun 1 kisi bile çıkıp konusamadi veya 1 kisi bile su herifi elestiremedi gerçekleri yüzüne vuramadı
Degisecek diye degil, su an baskana sarmiyorum anlaminda dedim. Yoksa guclu ve mantikli muhalif ya da karsit kimse yok aday olacak zaten su an. Bir kac doneme cikacak adamda su an belki tutuklu yargilanacak.

Resmi siteden davayı yakından takip ediyoruz, adalete güveniyoruz gibi en ılımlı açıklamayı bile yapsaydınız bugün bu adam tutuklanmazdı. Yazıklar olsun.

Yazık sana, bugun sırf sen git diye başarısız olmayı diliyorum en fazla 1 yıl kaybederiz ama senden kurtuluruz en azından. Çünkü sen başarılı olursan bugün yaptığın hainliğin üstü kapanacak seni sen yapan adamda unutturacaklar taraftara.

Geri
Üst Alt