Yönetim istifa tabii…
Bugün Fenerbahçe için herhangi bir 3 temmuz ile ilgili ima et bak bakalım ne oluyor, mevcut, eski yöneticileri, futbolcularıyla ilgili bir iddiada bulun mesela?
Ama tam tersi adamlar seni ilişkilendirmedikleri kirli iş, terör bağı kalmamış. Korkmadan hakkında hiçbir somut bilgi, delil yokken yardırıyorlar, korkmuyorlar. Niye? Çünkü başlarına bir şey gelmeyeceğinden eminler…
Hakemler sana düdük çalarken korkuyor mu? Korkmuyor aksine senin lehine karar verdiğinde TFF başkanı çıkıyor “Aksine rakibin hakkı yendi” diyor. Hakemin hakemliğini bitiriyor. Aleyhine karar veren ise inadına maç alıyor.
Galatasaray oyuncusuna görüntüden ceza veriliyor, Aynısını Fenerbahçe oyuncusu yapınca ceza almıyor hatta ertesi hafta bir başkası b.kunu çıkartıyor.
Seve seve istifa edecekler. Yemişim şampiyonluğu, hakkımızı koruyamayan, ağzını açamayan bu yönetim olduğu sürece zaten elimizden şampiyonluğu da alsalar kılları kıpırdamaz. İş işten geçtikten sonra yönetim istifa desen ne demesen ne…
Güçsüz, sallabaş, basiretsiz, korkak yönetim istemiyorum. Medyada biri Galatasaray’ı ağzına alırken iki kere düşünmüyorsa defolup gitmeniz gerekiyordur!