Dursun Özbek | Başkan

yav bu adama şampiyon olma deseler takımı dağıtır nasıl güveneceğiz ki buna biz

fb medyasıyla siyasetiyle çok güçlü diye yazılıp çiziliyor

hayır arkadaş güçlü falan değil gs yönetimi diye bir şey yok yahu ortada

ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşunun başındasın milyonların tuttuğu takımın başındasın ve yaptığın tek şey ahmet selim kul diye biriyle atışmak

40 kere yazdım bu kulübü sadece sami yen haber adlı anonim bir hesap ile okan buruk savunuyor yav erden timur gittiğinden beri
Aynen öyle, bugün için yönetime istifa çağrısı yapmayalım arkadaşlar diyenler bunu atlıyorlar.

Sebo başladıysa yakında seçim var demektir. Çık istifa et dursun

Yonetim istifa demek bugunun gundemini yaratanlarin ekmegine yag surmek demektir. Tataftarin ilerideki baskan adayinin onu kesildi simdilik... Daha beterini cagirmak demektir bugun cikacak sesler.

Bu tamamen sezon sonu/secim vaktinde olmalidir. Sampiyon olsak bile.

Basarinin arkasina siginarak ilerliyorlar bir cok seyde... Her zaman papaz pilav yemez lafini severim.

Pasif pasif pasif. Kulüp, camia, dinamikler ayakta tutuyor bu kulübü şu an. Dursun Özbek in asla bir faydası yok şu an bu kulübe. Yerine gelebilecek herkesin hoşnut olacağı aday da hapise girmenin eşiğinde. Çok benzer olaylar tekrarlanmaya başladı. Ülkede bişeyler oluyor hiçbirimizin hiç birşey den haberi yok.

bugüne kadarki bütün pasifliğin, beceriksizliğin, yanlışların, güçsüzlüğün bir yana, bugün bir yana.

Bugün seninle olan tüm bağlarımız koptu. Tek kelime etmedin, edemedin, açıklama bile yok. Yalan ağzına yuva yapmış troll ordusu irin kusuyor, medyadaki aparatlar Galatasaray'ı leş ağızlarında çiğniyor tek bir yaptırım gücün yok. Hükmün, vasfın, itibarın yok. Gözümde değerin sıfır bile değil an itibariyle.

Bunu hic bir zaman sevmedim bir ara notr oldum simdi tekrar eski gunlerime dondurdu beni,guzel aparat

Ayrica her ne kadar tff onayi ve sucu olsa da bize en ufak laf getirecek sponsorluk olaylarinda da hatalilar
Gidecekler.. biz zenginin,gucun kopegi fener taraftarina benzemeyiz...

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben samimi bulmadım
ua lideri hükümete bir şey diyemediği için yönetime vuruyor. yanlış yere yöneltiyor taraftarı
yav ne yapacak bu dursun
daha tff'ye söz geçiremiyor
yargıdan adam mı alacaktı
Ne hukumet,ne chp,ne iyi ne mhp hicbirisi umrumda degil bundan sonra hdp zaten degildi artik boş oyumun hayrını görsünler

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen bugün Galatasaray ı sattın! Kimse senden git yargıya, hükumete kafa tut demedi. Git adama destek ol diye beklenirdi. Sen naptın? Simitçi ile beraber kayak tatili. Tez zamanda gidesin

Yazıklar olsun sana. Sen düştüğün gün umarım daha yalnız kalırsın. Ulan çok mu zor adamın yanına gidip destek olmak. İki satır bir şey yazıp destek olmak. Git daha çok yanak okşat bundan sonra vefasız.

Bu herifin erden timura destek olmamasının 2 nedeni var ;

2 sene önce apar topar yönetimden çıkarıldı Erden Timur, ya gerçekten bişeyler karıştırdılar afaroz ettiler yada hükümetle ters düşmemek için sadece izlemekle yetiniyolar.

Her iki durumda da Gs yi rezil ettiler, bizi şu an ve geçmiş 3 senede medyada tff de mhk de sahada saha dışında her yerde rezil ettiler ezdirdiler. Gelen 3 tane şampiyonluk kupası bu rezilliklere asla değmezdi.

Net korkusundan ses cikaramiyan bir baskanimiz var, is hayatimi bitirirler korkusundan hic bir zaman korkusuz olamadi

sen güçsüz bile değilsin, güçsüz birisi bile köşeye sıkıştığı zaman bir tepki verir. Sen aciz ve korkak birisin.
Senin ve ekibin yüzünden rahat rahat zarar veriyorlar bize.

Çok şükür ki ilk günden beri kendisine karşı tutumum netti
Vicdani olarak rahatım.
Burada defalarca istifa diye söyledim,bizi temsiliyetten uzak, yaptığı veya yapmadığı işlerle markamıza zarar veriyor dedim
Maalesef insanlar anca canı yanınca veya değer verdikleri kişiye dokunulunca çark etti neyse nispeten olumlu
Şimdi önümüzde bi fırsat var,GS genel kurul üyelerinin artık akıllarını başlarına alıp Gslı refleksini gösterip nasıl bela ettilerse bu adamları kulübün başına öyle de kurtarmaları gerekiyor

Daha 1 ay önce filan yazdım burada hatta bana fblisin filan diyen oldu. Bu kadar akp ile iç içe olup nasıl takımı hacı denen herife ezdiriyor yazdım. Neden ses çıkarmıyor ? Bak karşı tarafın kokainman sex manyağı adamı girdiği gibi çıktı, bizim tertemiz adam kodesi boyladı. Çünkü başımızda korkak, pısırık yanak okşatan ama okşattığı oluşumdan bırakın çıkar elde etmeyi birde zarar gören bir adam var. Tamamen hükümet bazlı ve K.O.Ç destekli bir operasyondur. Sebo yalandan dursun istifa deme hükümet istifa de yüreğin yetiyorsa!! Şikeciler nasıl hükümete aba altından sopa gösterip saran'ı kurtardılar, sen dursun'u indirsen ne olacak yerine gelenide bir lokmada yer bu hükümet, önce onları indireceksin.

Geri
Üst Alt