Dursun Özbek | Başkan

Sana git erden timuru tut kolundan al demedi kimse. Camia için ağzından nefret, kin ve iftira saçanlara karşı aksiyon almanı istedik. Elin gtü bklu ünlüsü bile rahatça kulübe dil uzatabilir hale geldi. Yazıklar olsun sana

UltrAslan bile yönetici / başkan desteğini kestiyse bundan sonra iflah olmaz bu yönetim. Zaten yönetimine pasifliğinden dolayı tepki vardı bu olay iyice tuzu biberi oldu. Mayıs'ta Süheyl Batum bile çıksa karşısına işi zor.

Hiçbirşey olmaz. Bu adam hep böyleydi.

Sürekli iddia edilenin aksine bizde eleştiri kültürü falan yok.

Bizde kongre üyelerinin sevmediklerine ya da eleştirebildiklerine eleştiri kültürü var.

2 senedir divanlarda neler söyleniyor, susturuyorlar söyleyenleri. Yine aynıs olur.

Bunun ne olduğunu herkes ilk Başkanlığında biliyordu zaten.
Seçimi de zaten Erden Timur sayesinde kazandı. Onun kurduğu kadro sayesinde Şampiyonluklar geldi.
Erden Timur bunun gerçek yüzünü gördükten sonra görevini bıraktı. Ama işte orada hata yaptı. Çok sevdiği takımına zarar vermemek için açıklama yapmadı. Oysa bunun ne halt ettiğini açıklayıp Süheyl hocanın yönetimine katılsaydı bu kukladan yeniden kurtulacaktık.
Bir sonraki seçimde buna oy verenler de Galatasaraylıyım diye ortalıkta dolaşmasın.

evinde yemek yedigi insanlari arayip sormayan bir rezil. kotu insan. bu kadar basarili ve zengin olmasina sasirmamak lazim bu kotulukle 95 sene de yasar.

Recep ivedik filmleri çeken Şahan gokbakar kadar olamadı herifin fıkraya bak fıkrayaaaa. Kulüp başkanı piyasa yok.

Mayıs ayında seçim icin guclu bir aday cikarilirsa guzel olur mevcut siyasi yonetim buna izin vermez muhtemelen

Bu sene terazinin bir solunda şampiyonluk sağında Erden Timur dahi olsaydı sahip çıkmalıydın bu adam Galatasaray isim etiketi ile alındı. Zor zamanda geldi ölü toprağını attı takım üzerindeki onun sayesinde elin rahat hareket ettin. Sırf ayrıldı diye zorunlu Osimhen çekmek zorunda kaldın belki de şu kadar kasamızda paramız var deniliyorsa bu adamın vizyonu yaptıkları sayesinde oldu. Yönetici iken ağzınızı açmıyordunuz tek konuştuğu topun ağzına aldılar şimdide yediler bir güzel herşeyin üzerinde insanlık olarak sınıfta kaldı yönetim

Süheyl Batum bundan her türlü iyiydi. Erden Timur’un tasfiye edildiği Dursun yönetimi neden rekor oy ile seçildi ki? Bizim genel kurul da ülke seçmenine dönmüş anlaşılan.

Lafa gelince 35 milyonluk camiayız yazıp yazıp siliyorum hala kimseden bir açıklama yok

pasifliğine kızıyorum ama tam da dahil olması gereken bir konu mu bilemiyorum. iyi niyetli düşünmeye çalışınca galatasarayla ilişkilendirilmesini istemiyor olabilir diyorum. erden timur'un tutuklanması zaten başlı başına bir sıkıntı.

Geri
Üst Alt