Dursun Özbek | Başkan

lan Gazze o kadar derdin o zaman niye ET gibi oraya yardım eden adama destek vermedin. Riyakar herif defol git

Okan hocaya eleştirilere hak vermekle birlikte ona yapacağınız her elestiride bu herifi ve çetesini düşünüp ona gore yazın derim

1 ocak 08:30 da mi...

Kamu spotu yapmislar hesap uzerinden.
Baskan da kuzu kuzu konusmus iste.

1 Ocak 8.30 da galata köprüsünde yürüyüş yapınca ne olacakmış anlamadım ben

İktidarın adamı. !
Koskoca Galatasaray kulübünün yaptığı paylaşıma bak. Bilal Erdoğan'ın siyasi reklamını yapmak için davet yolluyor.

Git kendi sosyal medya hesabından yap. Galatasaray resmi adresi olmasaydı bir dk düşünmez takipten çıkardım

Bunun ne halt olduğunu daha yenimi anlıyorsunuz.Ne zamandan beri söylüyoruz arkadaş.Bunlar reklamın kralını yapmaya gelmiş kendisini tatmin eden sözde Galatasaraylılar.Bunun başka hiçbir açıklaması yok.Adamlarda bağlılık zayıf.
Bunlar göremez tepki veremez.Çok normal.
Koltukda daha fazla oturmak için genel kurulu mutlu etnek için herşeyi yapar.Mesela adaya harcanan paralar.Mesela genel kurullarda üyeleri yalaması.
Başkanlık seçimlerinde kürsüye çıkıp süslü kelimeler süslü cümleler kuranlar nerede.Nerede abi bu gençler nerede gerçek Galatasaraylılar.
Birde şöyle birşey var o kadar tepki verilecek nokta varken tepki koymayan sırf iktidara yakın olduğu için tepki gösteren üye olsun taraftar olsun dursundan farkı yoktur.
Sadece Galatasarayı düşünün Galatasarayı..
Galatasaray siyaset üstüdür.Kim olursa olsun Galatasaray haksızlık yapanın canı cehenneme.

sonraki seçimde Mustafa Cengiz gibi biri çıkar ve yine bu adamdan kurtuluruz. Karşısında kim varsa ona verilir. Demiştim demek için yazdım.

Daha başkanı olduğu Galatasaray'ın haklarını savunmaktan aciz bir de Gazze'yi kurtaracakmış lalem :crushed:

O ne idüğü belirsiz yönetiminle beraber defolup gideceksin! Galatasaray siyaset üstüdür.

Screenshot_20260103_140238_Instagram.webp

Yürüyüş noldu reis sabah galata da yuruyecektiniz, arada gs ile de ilgilenseniz
Kamu spotu reklami yapilmis. Genel bir yuruyese ek olarak cagri olmus iste.

Karsi degilim tabi, sonucta sosyal sorumluluktur fakat baskani oldugu ve 40 milyon mu ya da daha fazla midir artik insanin hayatinda yer verdigi bir kulubun basi olarak fazlasiyla pasif.

Pasif kaldigi surece ne siyaset bizi direkt hedef aliyor(daha dogrusu hukumet diyelim) ne de projelerde "tikaniklik" yasaniyor. Belli noktada bu da rahatsiz edici bir detay acikcasi.

Ciddiyim. Bunlar en kısa sürede gitmeliler.
En küçük algıları bile engelleyemiyorlar.
Maçta paso fenerin ışık showu var.

Geri
Üst Alt