Dursun Özbek | Başkan

bu kadar yumuşak başlılığa bi de şampiyonluk çaldırıyorsan gidersin. gitmezsen de lise sonunda futbol takımının da pimini çekmiş deriz.

tff'yi göreve davet ediyormuş beyefendi ve yancıları. onlar bilerek isteyerek yapıyor zaten bunları birşey yapamıyorsunuz bir de dalga geçiyorsunuz.

Senden başkan filan zaten olmaz da keşke beleşe Berkan'ı peşkeş çektiğin kulübün yaptığı pislikleri içerlesen.

Maaşları da ödeyememeye başlamış. Taraftar FB bilet fiyatlarından 3 katı fark ödüyor, dünyanın en pahalı bilet alan seyircisi ama FB maaş bütçesinden daha az olan takım maaşları ödenmiyor.

Ne işe yararsınız? Florya parasını yemek dışında ne yaptınız? Hakkımızı savunmayı geçtim, maddi olarak da tıkandınız.

Maaşları da ödeyememeye başlamış. Taraftar FB bilet fiyatlarından 3 katı fark ödüyor, dünyanın en pahalı bilet alan seyircisi ama FB maaş bütçesinden daha az olan takım maaşları ödenmiyor.

Ne işe yararsınız? Florya parasını yemek dışında ne yaptınız? Hakkımızı savunmayı geçtim, maddi olarak da tıkandınız.
Maaş konusunun kaynağı nedir? Zira daha yakın zamanda tüm ödemelerin zamanında yapıldığı haberleri vardı. (Buchi bile yazdı bunu).

Siyasi abilerinden talimat gelmiş o zaman maaşları ödeme diye.

Hala moralim bozuk.Arkadaş mağlubiyet falan sorun değil.Her maçı kazanacaksın diye birşeyde yok.Ama arttık başımızdkai okanın bitmek tükenmek bilmeyen basit hataları ve inadı.Futbolcuların ruhsuz tavırlaarı ve namussuz hakemlerin art niyetli kararları ve ısrarla buna gerekli tepkiyi vermeyen başımızdaki zat ve yöneticileri.
Nefret ettim arkadaş ülke futbolundandda ülkesindende nefret ettirdiler..

Dursun denen adam sende bir gram utanma duygusu yok.Defol git istifa et..
Bu arada o genel kuruldaki yalamalar sizinde yatacak yeriniz yok.

göreve davet ediyor bir de yazı yazıp paylaşıyorlar dalga geçiyorlar, bir b.k yapıyorlarmış gibi, vasıfsız beceriksizler.

Geri
Üst Alt