Dursun Özbek | Başkan

Kongre uyeleri nadiren taraftar gibi dusunmekte o yuzden yeniden secilmeme kaygisi yok.

Çıkıp açıklama yapmayı düşünüyor mu bu maaş konusu hakkında? İşler döndü dolandı yine aynı yerlere geldi.

Bir ara Eti'nin sahibi aday olacak diye yazmışlardı
Birinin ateşi yakmasına bakıyor aday olayları ama ilginc şekilde divan toplantılarında bu herife zerre elestiri yok cok tuhaf isler fener divanlarina döndük resmen ,ama aday çıkacak bence dursun butun üyeleri konsolide ettiğini zannettiği icin utanmadan aday oluyor ama sağlam isimli bir aday cikarirlarsa dursun teyzesi avuclar

elenirsek bu gece

elersek de sezon sonu aksiyon alman gerekiyor

bu kadar paralara 3 yıldır yaşanan kepazelik yeter

Bu okani kovun yeter artik. Radikal kararlar alin artik beklemeyin bu adamin takimla hicbir baglantisi kalmamis

Şu adamın transfer döneminde takıma bir orta saha almamış olması unutulmasın

Hocaya topçulara sallanırken başımızdaki yönetimin yaptıkları unutulmasın

Askeri mahkeme kurup yargılanmalı.

Bunun yüzünden kimsesisiz.

Uyumaya devam et sözde başkan

Haftaya derbide yasin kolu atayacaklar sen uyu maçtan sonra yazılı açıklama yaparsınız ancak

Galatasaray'ın hakkını yedirmeyiz dediğinden beri her maç çatır çatır Galatasaray'ın hakkı yeniyor. Ya nizami attığı goller verilmiyor ya takımın penaltısı verilmiyor. Sen beceriksizsin bir şey yapamıyorsun bari taraftarı kullan bir kere taraftarla birlikte hareket ette Tff'ye beraber bir yürüyüş yap en azından. GS'nin hakem hatalarına uğradığına yada rakiplerine kolay penaltılar çalındığına daha önceki sezonlarda da şahit olduk. Lakin hiç bir zaman bu kadar göstere göstere resmen körün gözüne parmak sokacak şekilde olduğunu daha önce ben görmedim. Resmen yazıklar olsun artık.

Galatasaray'ın hakkını yedirmeyiz dediğinden beri her maç çatır çatır Galatasaray'ın hakkı yeniyor. Ya nizami attığı goller verilmiyor ya takımın penaltısı verilmiyor. Sen beceriksizsin bir şey yapamıyorsun bari taraftarı kullan bir kere taraftarla birlikte hareket ette Tff'ye beraber bir yürüyüş yap en azından. GS'nin hakem hatalarına uğradığına yada rakiplerine kolay penaltılar çalındığına daha önceki sezonlarda da şahit olduk. Lakin hiç bir zaman bu kadar göstere göstere resmen körün gözüne parmak sokacak şekilde olduğunu daha önce ben görmedim. Resmen yazıklar olsun artık.

İhanet kilidi içeriden açar

Geri
Üst Alt