Dursun Özbek | Başkan

İhanet kilidi içeriden açar
Bir Galatasaray başkanının Galatasaray'a ihanet edeceğine inanmak istemiyorum o yüzden beceriksiz ve güçsüz olarak yorumlamak istiyorum. Lakin senin bu mesajına yada daha önce @Halim Kırıkçı 'nın benzeri mesajlarına da haksızsınız diyemiyorum artık bu da bu başkan ve yönetimin kendi ayıbı. Bu maçtan sonra da susarlar bir şeyler demez yada yapmazlar mesela.

Bir Galatasaray başkanının Galatasaray'a ihanet edeceğine inanmak istemiyorum o yüzden beceriksiz ve güçsüz olarak yorumlamak istiyorum. Lakin senin bu mesajına yada daha önce @Halim Kırıkçı 'nın benzeri mesajlarına da haksızsınız diyemiyorum artık bu da bu başkan ve yönetimin kendi ayıbı. Bu maçtan sonra da susarlar bir şeyler demez yada yapmazlar mesela.

İhanetten ziyade siyasilerden inanılmaz çekinen bir vibe veriyor, normal değil Galatasaray’ı bu kadar ezdirmesi. Erden Timur konuşacakken susturması falan normal gelmiyor

İhanetten ziyade siyasilerden inanılmaz çekinen bir vibe veriyor, normal değil Galatasaray’ı bu kadar ezdirmesi. Erden Timur konuşacakken susturması falan normal gelmiyor
cekınme filan yok gerçekten gs seven birisi kendi konuşmasa bile bir yolunu bulur birilerini konuşturur
kendisi geri planda kalır
yönetimini bile susturuyor bu
8jk baskanı neden konusuyor misal onlar korkmuyormu siyasilerden
yada tersten iş yaparsın tüm siyasilere ziyaretler yaparsın kibarca derdini anlatırsın
camianı taraftarnı konsolide ettikçe pasif kalmadıkca ne hakemler ne tff bukadar rahat olamaz

tabi burada hep söylüyorum taraftar ve hocanında çok net sucu var hoca diyebilir sizin yerınıze ben konusmaktan bıktım gidin geregini yapın diye konusabili terim gibi
yada bizim rezil taraftar baskı kurabilir dursun üzerinde sucukcular vs

özetle dursun inanılmaz rahat üzerinde zerre baskı yok baskı olmadıgı icinde şeyi şeyine denk herifin

Bu maç sonunda gerçekten susacak mısınız? Bjk maçında da bu günkü gibi doğranmamız mı lazım bir şey demeniz için?

Bu maç sonunda gerçekten susacak mısınız? Bjk maçında da bu günkü gibi doğranmamız mı lazım bir şey demeniz için?
Besiktas macında macı Yasin Kol elimizden alıp Beşiktaş'a verdikten sonra yalandan acıklama yapıp TFF ye giderler orada da Hacıosman acıklama yapar yine Besiktasın hakkı yendi diye bir basın toplantısında.

Geri
Üst Alt