Dursun Özbek | Başkan

Dursun Özbek, yeni dönem Sportif A.Ş’sinde, Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nden bir isme görevlendirmeyi tebliğ etti.

Büyük inşaat projeleri ve kulüp kasasına önemli gelirler üzerinde çalışılıyor. (Burhan Can Terzi)
iyi haber

Dursun Özbek, yeni dönem Sportif A.Ş’sinde, Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği’nden bir isme görevlendirmeyi tebliğ etti.

Büyük inşaat projeleri ve kulüp kasasına önemli gelirler üzerinde çalışılıyor. (Burhan Can Terzi)
Hala forma sponsorları ve bedelleri belli değil. Nerede kardeşim daha iyi paralara forma sponsorlarımız?

You Owe Me GIF

Forma sponsorların sözleşmeleri devam etmiyor mu?
Yok devam eden kalmadı diye biliyorum. Hepsi bitti galiba. Socar, Pasifik kesin bitti kol, sırt vb. gibi tüm yerlerin bitmiş olması lazım.
Bu arada o bahsettiğin haberdeki isim de Semih Öztürk deniyor SMS Group Ceo'su imiş en azından iddia bu yönde.

başkan hocayı gönderme ama senden tek bir isteğim var

hocayı karşına al ve bir daha sadece şampiyonluktan bahsedip avrupa yokmuş gibi davranırsan o şampiyonluk kupasını ağzına sokarım de

nerde olduğunun farkına varsın

Dursun Özbek: "Stadın kapasitesini arttırmak için çalışmamız yok, imkan da yok! Bu kapasitede devam edecek. Yüksek seyirci ortalaması ile devam ediyoruz.

Stat gelirimiz muhteşem seviyede. 98 Milyon € yılda tribün gelirimiz var, localar da dahil! Sorarsınız diye not almıştım. 2022'de kulübe geldiğimizde 18.3 Milyon € stat geliri vardı. Maç günü gelirleri de bu 98 Milyon €'ya dahil! Bayern Münih gibi Avrupa'da büyük takımlarla yarışıyoruz... Bu gelir yaptığınız transferlerle de alakalı... 400 Milyon € bütçeyi yönetiyoruz. Bunu 6000 Milyon €'ya çıkartacağız."

Dursun Özbek: "Florya'dan 300 milyon dolar asgari gelir olacak. Bu asgari rakam, burada gelir paylaşımı var. 50 milyon doları peşin aldık ve Bankalar Birliği'nden çıkmak için kullandık.

Florya projesi, Galatasaray'a fayda etmeye başladı. Florya'dan gelecek parayı bloke hesapta tutuyoruz. Ana paraya dokunmuyoruz. Nemasını da amatör için kullanıyoruz, bu da büyük para. Amatör branşlarda bütçesel olarak sıçrama şansımız olacak.

Bu kurguyu bozmadan hayata geçirmek. Tesis, finans ve kurumsallaşmanın kaçınılmaz olması... Kurumsallaşma için değişiklikler farz haline geldi."

Dursun Özbek: "Gelecek dönem hedeflerimiz:"

- 600 milyon euro yıllık gelir
- Deloitte Para Ligi Sıralamasında ilk 15
- 150 milyon dijital takipçi
- Her sezon Şampiyonlar Ligi'nde minimum son 16

Dursun Özbek: "Gelecek dönem hedeflerimiz:"

- 600 milyon euro yıllık gelir
- Deloitte Para Ligi Sıralamasında ilk 15
- 150 milyon dijital takipçi
- Her sezon Şampiyonlar Ligi'nde minimum son 16
Para liginde suan kacinciyiz

120-130 milyon euro ile gelsin bir takım ben başkanın satmayacağına da pek inanmıyorum ya neyse.
Osimhenin satışı Osimhene bağlı bence. Karar verici kendisi olacak. Gidecekmiş gibi durmuyor ama yarın barca veya plden tepe bi takım teklif yaparsa buyuk iht gider

Osimhenin satışı Osimhene bağlı bence. Karar verici kendisi olacak. Gidecekmiş gibi durmuyor ama yarın barca veya plden tepe bi takım teklif yaparsa buyuk iht gider
Katiliyorum

CL kupasi ve kariyer istiyorsa o seviye teklife sicak bakabilir
Yoksa burda minimum 21 mi ne maasi var zaten, ortam guzel para guzel..neden gideyim de diyebilir

Oğlum çok iyi ya. Kendisi de 77 yaşında gerçi ama...

Geri
Üst Alt