Dursun Özbek | Başkan

Yenikapi kutlamalarinda ileri geri yapan bir Rolls Royce

Şu Icardi muhabbetini bitireceksen bitir, tatil tatil gezip sonra kimseden mukavele alamayınca Gsye kapağı atarsa ayıptır. Yolu açık olsun teşekkür ederiz de bitir bu işi

Sponsorlar nerede?

Pay Up Show Me The Money GIF by Curious Pavel

Sana güvenmiyoruz kulübün en rezil ve güvenilmez başkanısın ama bir okadar en sansli baskaniisin ,senden daha rezillerini fb de gördükçe insan yinede iyi başkan cikarsa yine bizden cikar diye umutlaniyor

1000135481.webp

Sol gözünün ferine,
Gül yüzünün nuruna
kurban olduğum.
Öngörülü başkanım!

Yap şu transferleri.
Güldürme feneri.
Şampiyonluklara koşalım,
seni baş tacı yapalım.

Fenerde bizden cok sonra seçim oldu ama adamların futbol icin tum planları hazir ,transfer noktaları alacaklari oyunculari belirlemisler bizde ise transferi geçtik daha yöneticilerin görevi ne hangi bölgeyi oyuncu alınacak kimler gidecek onlar bile belirli degil ,o yuzden diyorum biz 4 senedir 0 yönetim ile şampiyon olmamız buyuk beceri ,okan bırakıyorum dese dursun tezegi avuclardi coktan

Gs sözlükten alıntı imza atarım

“şu günlerde koltuk için birbirleriyle kavga etmek dışında ne yapıyorlar acaba? transfer harketi yok, sponsorluk yok, yeni sezon formaları için çalışma yok. ibra etmemek için tff genel kuruluna da gitmediler. orayı da yalandan boykot ettiler. atama çakma kabadayı ibra oldu. yani acayip merak ediyorum ya.

adamlar transfere uğraşmamak için icardi ile sözleşme yenilemek istiyor. aynısını muslera ve mertens’de de yaşamıştık. adamları ikna ederek bir sene daha oynattık. muslera sezon ortasında yuhalandı, mertens’in de pili bitti zaten.

imkanı olsa 20 sene aynı kadro ile oynatır takımı. maksat iş çıkmasın. hala geçen sene kötü olduğumuzu ama rakiplerin daha kötü olduğunun farkında değiller. hayat bazen tokat atmayı çok sever. işin kötü yanı o tokat sadece bunlara inmeyecek.”

Geri
Üst Alt