Dursun Özbek | Başkan

Kafamın içinde, böyle oynuyo' sanki hislerimle
Hep aynı şov, hep aynı dans, gördüm bu filmi son defa
Sana bu gidişle kimse kanmaz, kopya sözlerinle
Zorlama, buydu son rövanş, sen anca boş laf
Ama (ama-amatör)
Tör-tör-tör-tör-tör
Amatör-tör-tör-tör-tör-tör
Amatör-tör-tör-tör-tör-tör
Amatör, hey

İsimler değişir, vizyon değişmediği sürece senaryo hep aynı kalır. Bugün Dursun Özbek gider, yarın başka bir iş adamı gelir; fakat kulüpte bağımsız bir futbol aklı ve kurumsal bir futbol yapılanması olmadıkça bir arpa boyu yol alamayız.

Futbol kulübü yönetmek, geleneksel şirket yönetmeye benzemez. Kulübün başında modern futbolu, scoutingi ve planlamayı bilen profesyonel bir sportif akıl olmak zorunda. Bu yapı sezon planlamasını yapar, ihtiyaçları belirler; yönetim ise o aklın raporu doğrultusunda hamleleri zamanında tamamlar. Bu organizasyonu kurmadığımız, transferi son günlere sıkıştırdığımız sürece biz daha çok burada aynı şeyleri yazar çizeriz."

Hasbel kader bi daha aday olduğunda yönetime elon musk'i, jeff bezosu alsa bile seçilmemeli! İstemem!

Dursun Özbekin senaryosu tikir tikir isliyor, haftalardir taraftari ilgi cekici isimlerle oyala, taraftar uyanmaya baslayinca, birden Bire musiala gibi bir isimi ortaya attir, sonra taraftari yine oyala, bir bakmisin transferin kapanmasina bir hafta kalmis, artik taraftar tam dursun özbekin istedigi kivama gelmis, yani nefes alsin yeter.

Bizim ekip artik milletin aslinda kendi takiminda görmek istemedi ve yeterki bedava gitsin dedigi oyunculara biz talip.olup kiralayip onlarin cöp oyuncusunu alip bizim cöp oyuncu haline getirecegiz.

Safi gibi Bay baaaaay bay baaaaaaay demek istiyorum vakti geldiginde

75 yaşında bir insan bir kulübün futbol aklı olamaz. Git halı sahada takım kur, vazgeç bizden.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatta başarısız olunca üzülmeyin aklınıza dursun gelsin beterin beteri var deyip şükredin

Başkanla uzaktık taraftarlar olarak. Artık inceldiği yerden koptuk.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şanlı Galatasaray tarihinin en nefret edilen 3 4 başkanından biri .İstersen 10 sene üst üste şampiyon ol sen en ölene kadar nefretim olarak kalacaksın .Gittiğin gün bizim bayramımız olacak

Geri
Üst Alt