Dursun Özbek | Başkan

hocaya veya taraftara transfer yapmıyorsun takıma yapıyorsun. bunun şuuruna varırlar umarım bir an önce.

Başında olduğun takımı unuttun herhalde. Çemişgezekspor başkanı gibi davranmaya devam et sen

Mal mülk inşaat ile uğraşacağına başkanı olduğun spor kulübünün temel sorunları ve ihtiyaçları ile uğraşsan keşke.

Takimin icine ettiniz. Tum sinerjiyi yok ettiniz. Allahin beceriksizleri. Bu takim daha duzelmez

1785699859557.gif

Sen başkanken 10 kere şampiyon olsak yine istifaya davet edilirsin. Burak Elmas'tan bile aşağısın. Bu takımı 5. şampiyonluk yolundayken satan bir hainsin. Galatasaray mülklerini peşkeş çekmekle görevlendirilmiş bir kayyumsun. Hadi banlayında bi soluklanayım artık. yoruldum hergün buna sövmekten

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu herifin her şeyi ben yaptım sanması yarım yarım yarıyor ama yalan yok dünyanın en şanslı kişisi olabilri kene gibi birilerinin sırtından reel hayatı gibi adam olmuş. sürüm sürünerek gitmen dileğiyle. futboldan gram anlamayan o gerizekalı kardeşin ile birlikte bir an önce defolman dileğiyle.

bu adama laf ettik diye 1 hafta ceza yedim
kufru hakediyor

Ülkedeki hukumet değişmeden bu herifte gitmeyecek bence kendinizi buna hazirlayin

Geri
Üst Alt