Dursun Özbek | Başkan

Bas artık o onay düğmesine.

Too Easy Help GIF
Joe Biden Sunset GIF by Creative Courage

Hakikaten amacı ne bunun

Kulüpte kuruş olmaması mı

Lige denge gelsin diye emir alıp frene basması mı

Bir sebep olmalı yani bunun ardında

Paralari baska biryere harcadilar ama nereye? Illaki kiralik getirmek istediklerine göre kasada para yok ve hic bir yönetici kasa kolaylik yapma derdinde degil.

Galatasaray başkanlık makamına saygımdan ve büyüğüme saygımdan kelimelerimi dikkatli seçmeye çalışacağım ama çok zorlanıyorum artık.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Küfür yasak da beddua da mı yasak ona bir şey diyeceğim.

bi insanın 4 sene şampiyonluk üzerine kendini bu hale getirmesi çok büyük başarı. gerçekten araştırılması gereken bi tez konusu. normalde efsane başkan olup ölümsüz olmak o kadar kolayken , şu an ligin ilk haftası bi beraberlikte bütün taraftar yönetim istifa diye bağıracak ve bunu başarmak çoooook büyük bir işti. tebrikler.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu'na,

Kulübümüzün vizyonuna, büyüklüğüne ve tarihi misyonuna yakışmayan transfer politikaları, süregelen başarısızlıklar ve sportif planlamadaki yetersizlikler nedeniyle bu mektubu kaleme alıyorum.

Galatasaray, Türkiye'nin ve Avrupa'nın zirvesini hedefleyen, taraftarının tutkusuyla var olan devasa bir camiadır. Ancak son dönemde yapılan transfer hataları, zamanında atılamayan adımlar ve kulübün menfaatlerinin korunamaması hem sahada hem de idari anlamda büyük bir gerilemeye yol açmıştır. Taraftarların ve camianın ortak beklentisi olan sportif başarı ve mali disiplin, mevcut yönetim anlayışıyla sürdürülemez bir noktaya gelmiştir.

Kulübümüzün önündeki engellerin kaldırılması, Galatasaray'ın hak ettiği vizyoner ve başarılı günlerine geri dönebilmesi için başkanlığı ve yönetim kurulunu istifaya davet ediyorum.

Saygılarımla,
Mehmet Mehmetoglu

Geri
Üst Alt