Dursun Özbek | Başkan

genel gidişatı nasıl yorumluyorsunuz hocam ? @Barış Toraman
sizin gözlemleriniz,ön görüleriniz herzaman isabetli olmuştur ,dursun ve kardeşi arka tarafta birşeyler çevirdikleri aşikar ama hocamız dahil herkes 3 maymunu oynuyor gk üyeleri dahil.

Değil Leao, Can Uzun istersen Mbappe getir yine de istifa edeceksin ve ilk seçimde gideceksin. 4 sene üst üste şampiyon olmuş teknik direktörüne sezon başlarken bu kadar eksiklerle dolu bir kadro veremezsin.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buna bu aptal özgüvenini ve kibrini veren divan kurulunu da Allah'a havale ediyorum.

Gün geçtikçe yukarılardan talimat alıp vitesi düşürdüğü teorisi güçleniyor, yazıklar olsun.

Buna bu aptal özgüvenini ve kibrini veren divan kurulunu da Allah'a havale ediyorum.

Gün geçtikçe yukarılardan talimat alıp vitesi düşürdüğü teorisi güçleniyor, yazıklar olsun.
Bizim divan kurulu enteresan bir yer, bir suru ufak gruplar var. Kendi aralarinda game of thrones oynuyorlar gibi bir sey heralde

Benim binada var kongre uyesi , gecen bir yardimim dokundu "valla cok sagolun, ihtiyaciniz bir sey olursa" falan dedi "dursun ozbegi defedin yeterli" dedim. Sohbet ettik biraz. Kurtulamadik bi, felaket kapali ve gizli is yapiyorlar falan diyor-biraz da dramatize ediyordur muhakkak.Kadin Cemal Ozgorkey tayfasindan. Cok kusturduler aslinda aday olurdu falan filan. (E noldu onun kolombus diyecektim de iste ters gitmedim)Ben dedim taraftarin gozunde tek isim Erden Timur vs. ona da asiri karsi cikiyor mesela, bir suru bir seyler diyor yok hala kulube borcu var(kendisi ustunden olan sponsorluklarda, RAMS ile iligili birseylermis bir de) , o kadar da farkli profil degil falan diyor mesela -inanmiyorum tabi o kisimlara acikcasi.

Ama su hani elma armut muhabbetleri varya, epey zitlasan da varmis iceride gercekten. Epey abuk subuk da tabi dedigim gibi kendi dunyalari bizim baktigimiz gibi degil divanin, net ikna oldum ona.

Daha karamsar oldum, aday olsa destek bulamayabilir diye Erden Timur.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt