Dursun Özbek | Başkan

Hafta sonunu bekle sen.

O taraftar 5-0 önde bile olsak sana ne hediyeler verecek başkan.

Hayırdır başkan, nasıl bir talimat aldın?

1786432663102.webp

GS tarihinde bile isteye el frenini çeken bir başkan olarak tarihe geçti

Komplo teorisi falan ne derseniz deyin ben bu ülkede bunu çok çok olağan görüyorum artık

Hoş zaten geçen sezonun başından beri bunun için uğraşıyordu yok hükmünde takılması ve takımı yapayalnız bırakması ile

Yazıklar olsun

"gelin kapim acik her gun staddayim" diyebilir mi su an?

(Kaldi ki 2 gunde bir acilista ya da kutlamada- sorsan her sey onun agzina bakiyor ya)

Yarin dern"ben sunlari yaptim, bunlari yaptim. Bunu yaptik suraya getirdik. YAUV HEH falan der. Kustunuz mu? Ben de kustum o zaman falan yapar.

"gelin kapim acik her gun staddayim" diyebilir mi su an?

(Kaldi ki 2 gunde bir acilista ya da kutlamada- sorsan her sey onun agzina bakiyor ya)

Yarin dern"ben sunlari yaptim, bunlari yaptim. Bunu yaptik suraya getirdik. YAUV HEH falan der. Kustunuz mu? Ben de kustum o zaman falan yapar.
maça gideceğini bile düşünmüyorum

maça gideceğini bile düşünmüyorum
Onemli degil , macta net yuksek ses cikacak her sekilde. Macta olsa ne olacak, sanki yuzu var- soru bile sorulamiyor basindan. 3 aydir dukkan kapali gibi

Oyle ciliz "sabrimiz tasiyor , bim bim.bim" 100 kisilik 15 saniye bagirma olmaz.

Ama su var kisisel olarak ben-zaten elestiriyorum kac senedir- haaland + pedri falan alsa bile bu yonetimin devam etmemesi dusuncedeyim (sezon icinde gidisat ya da sezon sonuna secim seklinde, simdi degil)

Kaldı 20 gün, hâlâ laf var, hiçbir icraat yok. Yapamayacaksan istifa et! Belli ki Okan Efendi de rahatsız değil; olsa söylerdi. Hocan da istifa etsin. Milyonlarca taraftarı var bu kulübün, illa birileri yapar bu görevi.

Geri
Üst Alt