Dursun Özbek | Başkan

4 sene üst üste kulübün yerden yere vuruluyorsa hatta kendisine hain deniyorsa biraz oturup düşünmeli ben neyi yanlış yapıyorum diye.

Adım gibi eminim kendisinde zerre suç bulmuyordur.

Ben buna deliriyorum işte kardeşim. Bu kadar başarıya rağmen ilk maçta istifa diye taraftar yırtıyorsa sende var bir halt artık anlaması için ne yapmak lazım.
Hala hayal satıyor.

1000061430.webp

Bu adam kim bilmiyorum ama o bile farkinda dakika kontrolu yapiyor.

çok hain gördüm ama galatasaray'ın başına gelmiş en kötü şey olabilir ulan ligi skni sallayarak şampiyon olacak bu takımın geldiği hale bak oyuna sokacak hücum oyuncusu yok takımda koskoca galatasaray takımını getirdiği hale bakın yazık.

Çapsız, beceriksiz olman bir yana, transferi de yapamadın, yanındaki basiretsizlerşe beraber bas git

Defolup gideceksiniz kardesinle birlikte,Metin Ozturk capsiziyla birlikte,Okan Buruk’la birlikte. Babanizin ciftligi degil bu kulup

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu saatten sonra yapacağı transferlere tavrım böyledir

Şunun tek başına seçime girmesi kavukçu gibi adamın futbolun başında olması şu klübün ne kadar rezil bşr genel kurulu olduğunu gösteriyor.Elitmiş liseymiş sokayım onların elitliğine..

Aziz kulübün içine sızarak başkan olarak kulübün başına geçse aman anlamasınlar ayıp olmasın diye 4-5 transfer yapardı.

Hain herif Allah cezanı versin senin.

Erden Timur'un locasında Çorumluların ne işi varmış dursun bey? Doğru mu bu?

dursun'un d'si bilerek küçük yazıldı.

Herhalde şu an Galatasaray camiasının en nefret edilen kişisidir. Mutlu musun sayın başkan. Şu rezaleti açıklayacak bir yüzün var mı

takım başarılıyken kadroyu büyük oranda değiştirecek toşak hiçbir yönetimde olmaz Türkiye'de o yüzden az çok tahmin ediyordum süreci ama bu kadarını da beklemiyordum ulan yalandan 1-2 adam alsaydın bari

Açık bir şekilde ihanet ediyor. Geçen sene şampiyonluğa rağmen kadro büyük oranda yenilenmesi gerekirken, yenilenmeyi bırak, birazcık olsun takviye bile yapmadı!
İhanet ediyor. Hem de göre bile, açık bir şekilde.

Geri
Üst Alt