Dursun Özbek | Başkan

Cumartesi akşamı maçı bırakıp maç boyunca "Yönetim İstifa" ve "..... ol git Dursun" diye bağırmayan taraftar benim gözümde Galatasaraylı değildir. Stadyum taraftarının gözümdeki değeri sıfırlanır.

Hatta istifa diye bağırmak yerine daha iyisini de yapabilirler. Erden Timur isminden korktukları kadar Allahtan korkmadıklarını düşünüyorum. Maç boyunca sürecek bir "Erden Timur" tezahüratı mabadlarını hoplatacaktır. Sezona da transfersiz girdiğimiz resmileştiğinde ise ortalama 5000 kişiye oynanmalı maçlar.

Ne oldu? Panik mi oldun başkan? Kendisi, yöneticileri, teknik heyeti Gs taraftarını ve kamuoyunu aşağılıyordu. Çok biliyorlar ya, bize güvenin bilmem ne. Ortalama (hatta ortalama altı) IQ sahibi herkes neyin geldiğini görüyordu. Görmemek için zihinsel engelli olmak lazım.

Erden Timur, Gardi ve bir şekilde önüne düşen Osimhen piyangosunun ekmeğini yedi. Güç zehirlenmesi yaşadı, olduğundan daha önemli zannetti kendisini, her şeyi bildiğini düşündü ve sonunda Galatasaray'ı da kendi saçmalıklarının peşinden sürükledi. Benim gözümde bu dönem göz göre yaptıkları ile en büyük hain bu adam. Adı bir daha Galatasaray'la birlikte anılmamalı.

2.lig maçından 3.lig maçına 8 gün süre vardı 1 kişi bile almadık. 2.maç sonu hocada 1-2 kişi katılır tarzı konuşmuştu

Toprak kabul etmesin seni Dursun şu yaşattığın günlerin acısını çek.

Çok basit bir işi berbat etti. O kadar belliydi ki eksikler. Yapılacak hamleler o kadar netti ki. Herkes yalvardı acele etmesi için çünkü başımıza gelecekler resmen herkesin içine doğmuştu. Daha önceki sezonlardan ipuçları vardı çünkü ama işi rast gitmişti. Bu defa çekirge sıçrayamadı ve bir çuval inciri berbat etti.
Hayatımda bu kadar berbat bi gs başkanı görmedim. Burak elmas dahil. Özhan canaydın dahil.
Rezil kepaze etti herşeyi beceriksiz herif.

2 ay önce büyük(!) GS genel kurulunun seçtiği ve transfer dönemi olmasa kimsenin başlığına uğramadığı bir adam kendisi
Sadece transsferde değil yılın 365 günü bizi temsiliyetten son derece uzak,tarihimizin en kötü başkanı old defaatle söyledik.Her şey ayyuka çıktıktan sonra eleştirmek kolay iş zaten.
Bu genel kurul da bizim taraftarın da kendisini indirmeye gücü yetmez.
Zerre haysiyet,şeref,gurur sahibi ise Gs'ı biraz olsun sevdiyse ki Gsli olduğundan bile şüpheliyim istifa eder.

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Ayinesi iştir lafa bakılmaz ha?? Bak bakalım sende Galatasaray'ı yönetecek çap var mı?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kulübü icraya veren sözde gasaraylı

satış teorisi komplo teorisi olmaktan çıkmıştır

erden timur'un kişisel becerisiyle oluşturduğu ortam, kurduğu omurga, gardi ile olan işbirliği, okan buruk'un gerginlikten uzak-uyumlu yapısı 4 yıl boyunca gs'ı götürdü. 3. sene de inanılmaz bir osimhen piyangosu düştü, 2 sene daha boostladı.

ilk 2 sene florya'dan uzak durmak ve geri planda kalmak dışında yaptığı tek olumlu şey yok. gs tüm başarılarını dursun'a RAĞMEN kazanmıştır. 4 sene üst üste şampiyon olmuş takımın başkanı olmuş olmasına rağmen NEFRETLE anılacaktır, hakettiği gibi.

erden timur'un kişisel becerisiyle oluşturduğu ortam, kurduğu omurga, gardi ile olan işbirliği, okan buruk'un gerginlikten uzak-uyumlu yapısı 4 yıl boyunca gs'ı götürdü. 3. sene de inanılmaz bir osimhen piyangosu düştü, 2 sene daha boostladı.

ilk 2 sene florya'dan uzak durmak ve geri planda kalmak dışında yaptığı tek olumlu şey yok. gs tüm başarılarını dursun'a RAĞMEN kazanmıştır. 4 sene üst üste şampiyon olmuş takımın başkanı olmuş olmasına rağmen NEFRETLE anılacaktır, hakettiği gibi.
2022-2023 sezonu mayıs ayının bitiminde
Dursun başkanım dedin mi demedin mi?

Leao işi olmazsa, taraftarı aylarca beklettikten sonra, ciddi ciddi dalga geçer gibi Lang mı getireceksin başkan?

"Adınla, takımınla , taraftarınla" diye geçer tezahüratta... başkan yonetim falan o kadar umursanmaz başarıda.

Geri
Üst Alt