Dursun Özbek: "Bayrak hasar gördüğünden tamir edilerek yerine tekrar asılmıştır"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1987456_620x410.jpg

Galatasaray Kulübünde dün gerçekleştirilen olağan genel kurulda başkanlığa seçilemeyen Özbek, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

"Yönetim kurulu başkanlığı yaptığım turizm şirketine ait olan Esentepe'deki otelimizin girişine şampiyonluk kutlamaları amacı ile asılan 9 metrelik bayrak dün gece ve bugünkü fırtına sebebi ile hasar gördüğünden tamir edilerek yerine tekrar asılmıştır. Başkanlık seçimleri sonrası şanlı bayrağımızın kaldırıldığı gibi asılsız, hileli ve yalan dedikodulara inanmamanızı ve Galatasaray sevdamı sorgulamaya çalışan kişilere itimat etmemenizi önemle duyururum."

HT

O bayrakda niye 3 yıldız var ..
hedef geri gitmek miydi yoksa..

Yaptıklarının yanında bayrak indirmek masum kalır.
Etmiyorum lan senin gibi birisine küfür.

Gscimbom Mobile

Hayatın yalan ulan. Uza artik.

Kaldırttığı bayrak 4 yıldızlı yerine taktırdığı 3 yıldızlı.:cigara:

Yahu bayrak 4 yıldızlı rüzgardan bu fotoda öyle çıkmış herkes de bunu kullanıyor. Başka halide var bayrağın

bak dursun sana son uyarımızdır! artık galatasarayın o güzide ismini ağzına alma.Yoksa milyonlarca galatasaray taraftarı olarak ebeni mumyalarız

hürmetler de sen yinede , okey bro falan gitmez sana
:) Aynen hala ampul ersin ile ciddi ciddi bir gece vardiyası kapıştığıma inanamıyorum ondan mazur gör...Ben karşımda bir hikmet kıvılcımlı bir mehmet ali aybar partizanı var zannediyordum asmalımescit-cihangir dolaylarından bir liberal kopup geldi :)

Geri
Üst Alt